Memur Sen Elazığ Temsilciliği İsrail’i Protesto Etti

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği Elazığ Kültür Park’ta İsrail’in Kudüs’e yaptığı saldırıyı protesto etmek için açıklama yaptı. Açıklamanın ardından araç konvoyu düzenlendi.

Memur Sen Elazığ Temsilciliği İsrail’i Protesto Etti

Memur Sen İl Temsilciliği Kültür Park’ta İsrail tarafından Mescid-i Aksa’ya yapılan hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamaya Elazığ’dan yoğun katılım gerçekleştirildi.

Saldırının kınandığı protestoda Elazığlı vatandaşlar tek ses tek yürek oldu.

BAHŞİ: HERKES ŞUNU GÖRECEK Kİ FİLİSTİN ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ YAŞAYACAK

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada, “Mescid-i Aksa özgürleşmeden insanlık özgürleşemez. Bağırdır birden asker bir kadın; ‘yine mi sen? Yine mi sen? Öldürmemiş miydim seni? Kanıtladım ki öldürdün beni yalnız unuttum sen gibi ölmeyi’ Filistinli şair Mahmut Derviş yarım asır önce böyle haykırdı düşmana. Kudüs’te şiiriyle. Bir ulus, bir ümmet böyle ölmeyi unuttu. Filistin saldırı altında. Herkes bilsin ve duysun ki Mescid-i Aksa barış dini İslam’ın ve Müslümanların mabedidir. Bununla birlikte bu kutlu mabet barış ve huzur için bütün insanların haremidir. Herkes bilsin ve duysun inansın ki Kudüs Filistin’dir, Kudüs İslam’ın şehridir, Kudüs bütün inançların medeniyet birikimidir. Herkes şunu görecek ki Filistin özgür ve bağımsız yaşayacak. Filistin Siyonist işgalden, Filistinliler Siyonist vahşetten çok yakında azade olacak. İnanıyor ve iman ediyoruz. Zulüm değil adalet hakim olacak. Kurucumuz Mehmet Akif İnan ağabeyin satırlarından; ‘kucaklaşma gerçekleşecek, Aksa’da Siyonist postal izleri temizlenecek, insanlık ve Müslümanlar ve onlara kulak veren devletler hem küresel hem de diplomatik indi vata  başlatacaklar’ biz buna varız. Biz Memur Sen ailesi olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına ve adalet arayışı içinde olan her kesime bu mücadelede yerini alması için bir çağrıda bulunuyoruz. Kudüs’te adalet bütün dünyada adalet demektir. Çünkü adaletin düşmani Siyonizm ve onun beslediği emperyalizmdir. Mescid-i Aksa özgürleşmeden dünyada özgürlükten bahsedemeyiz. Çünkü özgürlüğün en büyük düşmanı siyonizmin yeşerdiği bu kirli düzendir” ifadelerini kullandı.

Memur Sen, Kültür Park’taki yapılan açıklamanın ardından Elazığ’da araç konvoyu düzenledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2021, 01:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
........
........ - 3 yıl Önce

Memur sen in bu açıklamalarından sonra israil korkarak mescid i aksa dan çekildi ,araç konvoyunu gören Netanyahu işgal edilen tüm bölgelerden çekileceklerini açıkladı tebrikler ibrahim bahşi tebrikler memur-sen.

Firat
Firat @........ - 3 yıl Önce

Ooo bakıyorumda israili savunmadiginiz kalmıştı devir kötü artık kim düşman belli değil

deli muro
deli muro @........ - 3 yıl Önce

gerekirse gidip orada oluruZde ne icin yasiyor muslumanlar haksizin karsisinda susan dilsiz seytandir....hz ali....

Panter23
Panter23 - 3 yıl Önce

Evet sessiz kalan dilsiz seytandirda konvoy yaparak ses mi cikti dunya basinina mi cikildi israil butun serefsizligini durdurdumu lütfen komik olmayalim ya azcik beyin ya otur evinde Allah a yalvar dua et bu ne şaklabanlik ya hemde bu virüs zamani zaten bu zihniyetler yüzunden virüs falanda bitmez Allah cümlemizi hayirla islah etsin akıl versin bütün zulmedenleride kahretsin insAllah

Ucuz kahramanlık
Ucuz kahramanlık - 3 yıl Önce

Mescid i aksayı savunmaya gidelim desen yüzde 95 i fire verir. İsrail kuruldu kurulalı İslam alemi protesto etmekten başka ne yapabildi Mescid i aksa bugün değil 1948 yılında İsrailin kurulmasıyla düştü 1948 de 5 müslüman arap devlet İsraile savaş açtığı halde kazanamadılar Allah ezilen fakir filistin lilerin yardımcısı olsun.

Memo
Memo @Ucuz kahramanlık - 3 yıl Önce

Senin gibileri çok gördük bazısı bayındı ama senin ne olduğun belli değil çözemedim israili savunduğum belli ama

İsrail titredi
İsrail titredi - 3 yıl Önce

Tebrikler.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Mehmet Mehmet kimse çekilen tekbire zikirle laf etmiyor. sesini duyurma artık para etmiyor.zaten kimsenin bizim sesimizi filistinli kardeslerimizin sesini de duyduğu yok... devir Cihad devri... bunda gazı caddesinde korna çalarak araba ile tur atarak yapamazsın. Hadi bakşi ve ekibi gelinde Cihad a gidelim... bakşı biz memursen olarak cihada gidiyoruz sizi davet ediyoruz desin samimiyetine inanalım... oturduğuz yerde kahr olsun diyor 10 yıldır ve israil kahr olmuyorsa memursen ve bi tüm muslumanlar kendimizi sorgulamaliyiz

Elazigli
Elazigli - 3 yıl Önce

Siz gidin torpille yönetici atayin milletin hakkını yeyin... sonra Allah Allah deyin... 10 yıldır kahr olsun diyorsunuz kimsenin kahr olduğu yok. Nasil bir muslumansiniz oturun onu sorgulayın sonra Allah duanızı kabul eder.

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Sessiz kalmak en kötüsü

Mehmet Mehmet
Mehmet Mehmet - 3 yıl Önce

Bazı aklı kıt olanlara bakıyorum da yeter ki muhalefet olsun. Basın açıklaması olsa ne gerek var değişmiyor birşey diyerek karşı çıkıyorlar. Arkadaş seni zorla getiren yok. Tv karşısında otur sen. Ama oraya gelip Tekbir çekenleri,zulme dur demek için gelenleri eleştirme bari. Büyüklerimiz söylerdi bacağın kır evinde otur senden bisey beklemiyoruz. Ne yapalım yani senin gibi evde oturup bilgisayar karşısında klavye kahramanlığı mı yapsak. Yav arkadaş sizler hiç bir şeyden memnun olmaz mısınız?

Panter23
Panter23 @Mehmet Mehmet - 3 yıl Önce

Cagimiz internet cagi ve evet sosyal medyanin gücü die bisey var kardes emin ol klavye delikanliligi su yapilandan fazla ses getirir


SIRADAKİ HABER

banner137