Memur Sen İl Temsilciliği Ankara’da

Toplu sözleşmede hükümetin sunduğu teklifi yenilemesini isteyen memur sen il temsilciliği seslerini duyurmak için Ankara’ya gitti.

Memur Sen İl Temsilciliği Ankara’da

Memur Sen İl Temsilciliği, toplu sözleşme masasında hükümetin sunduğu zam teklifini protesto etmek üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’da düzenlenecek olan büyük eyleme katılacak olan memur sen üyelerinden yaklaşık 200 kişi, otobüslerle Elazığ’da hareket etti.

Grup adına konuşan Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, kamu çalışanlarını memnun edecek teklifin gelmesi için üç otobüsle Ankara’ya gittiklerini söyledi.

BAHŞİ: ANCAK HÜKÜMETTEN BU ANLAMDA BİR TEKLİF GELMEDİ

Memur-sen Elazığ İl temsilcisi İbrahim Bahşi “Tekliflerimiz vardı maalesef 12 Ağustos’ta iş eren heyeti yani hükümet memuru mutlu edecek bu kayıplarımızı giderecek, büyüyen ekonomiden payımızı verecek bir teklifle gelmedi. 2022 yılı için birinci 6 ay için %5 ikinci 6 ay için %6 artı enflasyon farkı 2023 yılı içinde %6 artı %6 enflasyon farkı şeklinde bir teklifle geldi. bu piyasa rakamlarıyla örtüşmeyen bir rakam kabul etmemiz ve müzakere etmemiz mümkün olmayan bir rakamdı. Dolayısıyla bu rakamın revize edilmesini yeni rakamın teklifle gelinmesini talep etmiştik. Ancak hükümetten bu anlamda bir teklif gelmedi. Süre azalıyor, daralıyor. 22 Ağustos itibariyle artık sürecin sonuna gelinecek. Biz testi kırılmadan gerekenlerin yapılmasını istiyoruz” dedi.

22 Ağustos’ta toplu sözleşme görüşmelerinin sona ereceğini belirten İl Temsilcisi Bahşi, büyüyen ekonomiden paylarını almak istediklerini kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet çavuş
ahmet çavuş - 3 yıl Önce

Hay maşAllah nede cesaretlisiniz peki hükümet istediğinizi vermeyince ne yapacaksınız hiç bir şey siz sadece kendi koltuklarınızı korumak için üyelerinizin gazını almaya çalışıyorsunuz avucunuzu yalayıp geri döneceksizin kuzu kuzu gidin yerinize oturum

Inanamiyorum
Inanamiyorum @ahmet çavuş - 3 yıl Önce

Yol+yemek+4 ikramiye+3600+%20 Allahim rüyamı goruyorum hadi neyse biraz gezip gelin caniniz sikilmisti zaten

Teyo Ağa
Teyo Ağa @ahmet çavuş - 3 yıl Önce

VAllahi çok doğru. Beyhude çırpınış.

gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

arkadaşlar rapor mu almışlar yıllık izin mi? hepsinin takibi yapılsın... yandanş sendika diye ayrım yapılmasın, Allah sorar hesabını demedi demeyin

Zaza
Zaza @gakgo - 3 yıl Önce

Ne almışlarsa almışlar bizleri temsilen gitmişler sende gideydin

Ali
Ali @gakgo - 3 yıl Önce

Bazıları idareci

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Dostlar alışverişte görsün...eyleme gidiyorlarmis Ali Yalçın a bu dönem milletvekilliği sözü verirler sorun çözülür. Memursen bu güne kadar hükumetten ne kopardı bugün zam koparsin.

Gidenler
Gidenler - 3 yıl Önce

Gidenler memurun sırtından gezip gelecekler. Öyle helal haram bilir ki bunlar...hepsi şıh

Memur sen e üye olan memurlar
Memur sen e üye olan memurlar - 3 yıl Önce

Bence bu memurlar hiç bir zammı hak etmiyor. Hatta bunların maaşlarından kesinti yapılıp afetzedeler için kullanılmalı...Kusura bakmayın ama çok komik ve acınası işlerin içindesiniz..başka hükümetler olsaydı neler neler derdiniz....hiç bir şeye layık değilsiniz.


SIRADAKİ HABER

banner137