Memur Sen İl Temsilciliği, İtfaiye Personelini Ziyaret Etti

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği, 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan deprem sonrası Malatya’da fedakârca çalışan Elazığ İtfaiyesi personelini ziyaret etti.

Memur Sen İl Temsilciliği, İtfaiye Personelini Ziyaret Etti

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ve beraberindekiler Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yıkımın yaşandığı Malatya ilinde arama kurtarma çalışmalarına katılarak enkaz altından 28 vatandaşı sağ kurtaran Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Halil Başgün, ziyaretlerinden dolayı Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi’ye teşekkür etti.

BAHŞİ: ELAZIĞ BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, depremde vefakârca çalışan itfaiye ekiplerini tebrik ederek başarılar dileyerek: “asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz bu büyük felaket sonrası hiç vakit kaybetmeden bölgeye intikal ederek arama kurtarmaya çalışmalarına başlayan Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Böyle zor bir günde fedakarlık yapıp, kendi ailesini bir kenara bırakıp, kendi can güvenliklerini hiçe sayarak, fedakarca, gece gündüz demeden enkaz üzerinde kurtarma çalışması yapan İtfaiye personelimiz bizlerin gururu olmuştur. 28 kişiyi enkazdan canlı çıkaran ekibimizi canı gönülden kutluyorum. İtfaiye müdürümüz İbrahim Halil Başgün, müdür yardımcısı ve aynı zamanda Bem-Bir-Sen başkanımız Mehmet Selim Nazırlı'nın şahsında tüm personelimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137