Elazığ’da hizmet vermeye başlayan özel bir hastane ile Memur Sen arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle memur sen üyeleri, sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanacak.

BAHŞİ: ÜYELERİMİZİN KALİTELİ HİZMET ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Elazığ’ın sağlık alanında bölgede merkez haline geldiğini belirterek, üyelerin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacağını söyledi. Bahşi, “Bu anlaşmayla Memur Sen üyelerimiz tüm polikliniklerde hastanenin verdiği hizmetlerde indirimden yararlanacaklar. İlimizde açılan Mediline Hastanesi’nin hem ilimiz, hem bölgemiz, hem ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten Elazığ sağlık alanında bölgenin merkezi haline geldi. Bu anlamda da bu günlerde ihtiyaç duyduğumuz özellikle Pandemi sürecinde sağlık hizmetlerinde büyük bir ihtiyaç giderecek olan hastanemizle yaptığımız indirim anlaşmasıyla üyelerimizin kaliteli hizmet almasını sağlayacağız” dedi.

SİĞERGÖK: VAADİMİZ KALİTELİ DAHA HUZURLU BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURMAK

Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök, hedeflerinin en kaliteli sağlık hizmetlerini Elazığ’a sunmak olduğunu belirterek, “Mediline Hastanesi olarak Memur-Sen ailesi ile bugün indirim anlaşması yaptık. Memur Sen ve bizim adımıza güzel bir şey. Mediline Elazığ markası, Elazığ’a ait olarak güzel gelecek vadediyor. Bizim hedefimiz; indirim muhakkak olacak bu olmazsa olmaz bir avantaj. Biz bunun yanında asıl başkanımıza ve diğer başkanlarımıza vaadimiz şu; tabi bizim için bir yükümlülük kaliteli, daha huzurlu bir aile ortamı oluşturmak” dedi.