Meral Akşener’in Elazığ Programı Belli Oldu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a Gelecek Olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programı iptal olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 5 Kasım Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Meral Akşener’in Elazığ Programı Belli Oldu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programı iptal olmuştu.

Akşener’in Ankara’da başka bir programı olduğu için Elazığ ziyaretinin iptal edildiği öğrenilmişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 5 Kasım Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Bingöl’den Elazığ’a gelecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kovancılar İlçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra şehir merkezine geçecek.

Elazığ’da esnafları ziyaret edecek olan Meral Akşener, sonrasında Diyarbakır’a giderek, Ankara’ya hareket edecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2021, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Asena
Asena - 2 yıl Önce

Oy'um sana....

Hurşit
Hurşit - 2 yıl Önce

Başbakan Meral olacak

Kaan
Kaan @Hurşit - 2 yıl Önce

Zamanında ilkokul mezunu sümüklünün elini eteğini öpüyordunuz, şimdi başkasını mı sümüklünün destekçisi olmakla suçluyorsunuz "Hurş it sallama" adlı yorumcu? Olmayan ahlakınızı seveyim sizin.

Hurş İt sallama
Hurş İt sallama @Hurşit - 2 yıl Önce

Ulan bu sozü 15 temmuz onceside cok söylüyordu ve 15 temmuz darbesi oldu veee yenildiler hayirdir simdi gene başladiniz pensilvanyadan gene coşkuyu aldiniz heralde ama başaramayacaksiniz

Savaş
Savaş - 2 yıl Önce

RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN…

Faruk
Faruk - 2 yıl Önce

Siirt'te burası Kürdistan diyen dangoza tek laf edemeyen birinin Elazığ'da ne işi var.

12345
12345 @Faruk - 2 yıl Önce

Elindeki klavyeyi usulca bir kenara bırak ve A Haber izlemeye devam et Faruk. Geçmişte, Diyarbakır ziyaretinde "Kürdistan" ifadesini kullanan Meral Akşener miydi?

Metin
Metin @Faruk - 2 yıl Önce

Eski Elazığ olacak da bu kadını burada konuşturacak ha... Nerde.. Elâzığ da bitmiş ne yazık ki

Naci
Naci @Faruk - 2 yıl Önce

pudracı her zaman olduğu gibi yine zırvalamışsın

beskin Kerem
beskin Kerem - 2 yıl Önce

Vatan hainleri ile kol kola gezenler nefsi varsa gelmez vatan hainlerine destek alıp veren namusu olan gelmesin

Demir
Demir @beskin Kerem - 2 yıl Önce

HDP Genel Başkanı Ahmet Türk ü affettiren kim? Çinde uygur Türkleri katledilirken kafasını kuma gömen kim, Atatürke saldıranları sessizce izleyen kim? Andımız kaldırılırken çıtı çıkmayan kim?

eren
eren @beskin Kerem - 2 yıl Önce

Çok vatan seversen ülkeye yaklaşık 10 milyon ne idüğü belirsiz kişileri dolduranların fanatikliğini yapmayacaksın. Çok vatan seversen, Atatürk'e, Cumhuriyete, Türklüğe saldıranları kollayanları desteklemeyeceksin.

adnan
adnan @beskin Kerem - 2 yıl Önce

"Megri megri"

Vedat
Vedat @beskin Kerem - 2 yıl Önce

Beskin ismi Ermenice değil mi?

Naci boşsun
Naci boşsun - 2 yıl Önce

Ulan en yasli nineniz bile sarhos viskici bizden bir pislik uyusturucu kullaninca hepimizmi suçluyuz? Eee tecavüz pkk ya destek hdp ile ittifak ateitlik sarhosluk berdusluk yapan sokaklarda hepimiz ibneyiz diye bagiran chp liler çokkkkk fazla diye biz sizi yani chp lilerin hepsini sucluyormuyuz?

23
23 @Naci boşsun - 2 yıl Önce

Sen daha boşsun trolcük. Sana ne insanların kendi kazancıyla içtiği viskiden, rakıdan? Başka bir şey bulamadın, bunu mu söylüyorsun? Seni ne ilgilendirir? Sonuçta kamu malını kullanarak 145487878 maaş alıp, kamu malıyla, vatandaşın malıyla pudraşekeri çekmiyor. Evet, senin gibi trolcükler hepsini suçluyorsunuz. CHP, adı tacize, tecavüze karışanları kollamış mı? Peki adı tacize, tecavüze karışanları kim kollamış? Ensar Vakfında yaşanılanları, Meclis'te güle oynaya oylayanlar kim, CHP mi? Hayır. İnsanların ateist, deist, Yahudi, Ermeni, Hıristiyan, Müslüman, Alevi veya başka bir dine tabi olması ya da inançsız olması seni ne ilgilendirir? CHP'nin PKK'yı desteklediğine dair belgen, kanıtın, emaren var mı? HDP ile zamanında toplantılar yapan CHP miydi? AKP, MHP'yi bırakıp HDP ile ittifak yapsa "Bu bir siyasi taktik" deyip onaylarsınız, CHP yapsa "CHP HDP ile ittifakkkkkkkkkk yapıyorrrrrrrrrrrrr" deyip durursunuz. HDP'den istifa eden belediye başkanı, meclis üyelerinin AKP'ye geçmesine "Doğru olanı yapmışlar" dersiniz, CHP'ye geçseler "CHP HDPciiiiiiiiiiiiiiiiiii" dersiniz. Olayları, gördüklerini okuyabilme kapasiten yok, yandaş medyada, Facebook'ta gördüklerini ezberleyip, saçmalayıp duruyorsun.

elaziz
elaziz - 2 yıl Önce

program: 1. il gezisi, 2. esnafla görüşme, 3. bacınıza oy verin, 4. şehitlerin bacılarına küfür etme,.5. onu görmemezlikten gelme, 6. hükümeti suçlama......


SIRADAKİ HABER

banner137