Meral Akşener’in Elazığ Programı İptal Oldu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programı iptal oldu.

Meral Akşener’in Elazığ Programı İptal Oldu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programı iptal oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecekti.

Genel Başkan Akşener, 4 Kasım Perşembe günü önce Bingöl’de daha sonra Genç İlçesi’nde ziyaretlerde bulunduktan sonra programına Elazığ’da devam edecekti.

Akşener’in Ankara’da başka bir programı olduğu için Elazığ ziyaretinin iptal edildiği öğrenildi.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2021, 19:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Fırat
Fırat - 2 yıl Önce

Mevlüt provekatörünüz hazır mı?

Deprem de ki provakatorleri unutmadık
Deprem de ki provakatorleri unutmadık @Fırat - 2 yıl Önce

Ulan deprem cadirinda b
Meralin tayfasi bir yaşli mahlugu tutmuştu paarasi ile yardim gelmediiiii devlet yokkkk diye bagirtiyordu ama sonra kameralar cekti o yaşli mahluk egilip meral aplanin kulagina bende sizdenim dedi ayrica meralin adamlarini tanidigini soyledi .provakatorluk sizin isiniz

Hüseyin bey ince göndermiş
Hüseyin bey ince göndermiş @Fırat - 2 yıl Önce

Hüseyin bey anlayana ince göndermiş lafı

Hüseyin Hüsnü Dinç
Hüseyin Hüsnü Dinç @Fırat - 2 yıl Önce

Mevlüt Elazığın okula ihtiyacı var diyor.

Hakikaten provokatörlerle durdurmaya çalışıyorlar kadını
Hakikaten provokatörlerle durdurmaya çalışıyorlar kadını @Fırat - 2 yıl Önce

Kadını hakikaten provakasyon haricinde baktılar durduramıyorlar. Her hafta karşısına başka provakatör göndermeye başladılar. Geçen hafta kürdistan dedirttiler karışında, ondan önce rizede bi kadın tutup gönderip bağırttılar , ondan sonra üzerine yürüdüler , bunlar daha iyi günleriniz dedirttiler. Geçen haftaki provakasyonu kim tertip etti acaba. Kürdistan diyen kişi ayarlanmış oraya konmuştu amaç iyi partiyi bitirmek çünkü kilit parti iyi parti o dağılmadan cumhur itifakı seçimi alamıyor.. kadının başına bir iş gelmez inşAllah siyaset uğruna

Burhan
Burhan @Fırat - 2 yıl Önce

Sen varsınya pudra güzeli

Yc
Yc - 2 yıl Önce

Adam olaydı sırt te deseydi evladım bıurası Türkiye Cumhuriyeti ama sus pus zavalı chp kuyryuğu

Bahçeli bile olsa onu yapamazdı
Bahçeli bile olsa onu yapamazdı @Yc - 2 yıl Önce

Bütün siyasilerin ne oluyoruz dediği ne yapsa olmayacak bazı durumlar vardır. Normalında ayarlanmış adam olmasa kimse çıkıp böyle bir şey demez yani adamın biri patavatsız diyelim diyarbakırın ortasında çıktı bahçeliye veya erdoğana böyle bir şey dedi ne yapılabilir ki . Düşün sen parti başkanısın kalender bir insansın gidip esnafla kavga mı edeceksin adamın dükkanında veya adama bağırıp çağıracakmısın veya komple kürtlerin varlığını inkar mı edeceksin kadın provakasyona gelmeyip sakin kalarak dediğinin yanlış olduğunu anlatmış zaten yönetilebilecek en iyi şekilde yönetti bence bu provakasyonu. Dediğiniz lafları bahçeli bile olsa söyleyemezdi. Hiç bir lider gidip sokakta kavga etmez kolay kolay direk edecek insanlar da lider olamıyor zaten.. bir diğer konu da diyar bakıra hiç gitmezsen bu lafları da duymazsın zaten bahçeli kaç kere kürt esnafın dükkanına gitmiş ki bu kadar.. ülkücüler meral kadar cesur değiller kadın her yere gidiyor .. gidemediğin yer senin değildir.. olay siirte olmuş onu biliyorum diyarbakırı olayı izah etmek için yazdım..

Şakir
Şakir @Yc - 2 yıl Önce

Peki AK Parti Milletvekili Abdurrahman Kurt bu konuda ne dedi onu da izledin mi ya da okudun mu? Ama nasıl izleyeceksin ki Ahaber,Cnn,kanal7, ülke,net vs den başkasını da izlemezsin.


SIRADAKİ HABER

banner137