Meslek Lisesi Öğretmenleri Ailelerle Buluştu

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “meslek Lisesi Öğretmenleri Aileleriyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.

Meslek Lisesi Öğretmenleri Ailelerle Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Meslek lisesi öğretmenleri aileleriyle buluşuyor” etkinliği düzenledi.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren etkinliğe Elazığ Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinççi, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, meslek lisesi öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının teşvikleri ile meslek liselerinin değer kazandığını aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, pandemi sürecinde meslek liselerinin önemli görevler üstlendiğine dikkat çekti.

“Üreten meslek liseleri çok kıymetli.” Diyen Müdür Yiğit, meslek liselerinin aktif olarak saha çalışmalarını yürüttüğünü ifade etti.

YİĞİT: LİSELERİMİZ ESKİ GÜCÜNÜ KAVUŞMUŞ

İl Müdürü Yiğit, “Ülkemizde birkaç yıl içerisinde Milli Eğitim Bakanlığımızın teşviki ve desteğiyle meslek liselerimiz eski gücünü kavuşmuş ve o yönde gitmekte olan bir meslek lisesi var. Salgınla birlikte çok ciddi bir adeta savaştığımız bir hale döndü dünya. Toplumdaki bu izi silmek ve bir şeyler üretmek adına sahaya çıkmış grup vardı oda meslek lisesi ve meslek öğretmenlerimizdi. Burada üretimi canlı tutmaları okulların kapılarını açmaları çok kıymetli ve ardından bu üretim tüm hızıyla devam etti. Önce maske üretirken bir sonraki aşamada baktık ki maske üreten makinaları yapar hale geldik bu da çok kıymetliydi. Bugün de ilimizde geldiğimiz noktada bunların hepsini gerçekleştirmiş çok kıymetli çalışmış, devam etmiş ve bu çalışmalarla belirli bir yere gelmiş meslek eğitiminden bahsediyoruz. Bunlar çok daha iyi seviyede devam edecek” şeklinde konuştu.

Program kürsü başı dinletisi ile devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137