Meteoroloji ‘Dikkat’ Diyerek Elazığ ve Çevre İller İçin Uyarı Yaptı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, sıcak havalara karşı Elazığ ve bölge illere uyarıda bulundu.

Meteoroloji ‘Dikkat’ Diyerek Elazığ ve Çevre İller İçin Uyarı Yaptı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Elazığ ve çevre illeri Malatya, Tunceli ve Bingöl için sıcak hava uyarısında bulundu.

Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 8 derece arasında artacağı belirtildi.

METEOROLOJİ: 8 DERECEYE KADAR ARTIŞ YAŞANACAK

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre bölgemiz genelinde havanın yarın (01.06.2022 Çarşamba) parçalı bulutlu, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevreleri yerel olmak üzere öğlen saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (02-04.06.2022 Perşembe, Cuma, Cumartesi) parçalı bulutlu Tunceli ve Bingöl çevreleri yerel olmak üzere öǧlen saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, (05.06.2022 Pazar) gününden itibaren ise bölgemiz genelinde havanın parçalı ve az bulutlu olarak geçeceği; Hava sıcaklıklarının, artarak mevsim normallerinin 5 ilâ 8 derece üzerinde seyredeceği, rüzgarların güneyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, yağış anında kuvvetli eseceği tahmin ediliyor” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137