Genç yaşlı tüm cemaat aynı sofrada buluşuyor. Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da iftar programına katıldı.

Ramazan ayı boyunca cami de iftar yemeği verildiğini bunun da 7 yıldır devam ettiğini belirten Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Cami içinde namaz kılındıktan sonra bölgedeki insanların, öğrencilerin rahatlıkla gelebileceği veya yabancıların rahatlıkla gelebileceği bir iftar ortamı hazırlıyorlar. Bugün sordum 700 kişiye yakın burada orucunu açan vatandaşla beraber orucumuzu açmış oluyoruz. Ben kendisine hakikaten minnettar olduğumu bildirmek istiyorum” ifadelerini kullanarak tutulmuş oruçları ve Aydın Şimşek’in hayrının kabul olmasını temenni etti.

Elazığ Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Aydın Şimşek, “Elhamdülillah bugünde iftarımızı açtık. Güzel bir gündü hele de iftarda protokolden milletvekilimizin olması daha güzeldi. Çünkü toplumun görmesi lazım, milletvekilimizin, valimizin halkla iç içe olduğunun görünmesi lazım. Vekillerimizi görünce daha da seviniyoruz. Çünkü fakirin yanında olduklarını görmek bizi sevindiriyor” dedi.