Metin Külünk, Elazığ’da Gençlerin Sorularını Cevaplandırdı

Gençlik Söyleşisi programına katılmak üzere Elazığ’a gelen 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Metin Külünk, Elazığ’da Gençlerin Sorularını Cevaplandırdı

26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, TÜGVA tarafından düzenlenen gençlik söyleşisi programına katılmak için Elazığ’a geldi.

Milletvekili Külünk, program öncesi TÜGVA Elazığ İl Temsilciliğinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yeni neslin önemine değinen Ak Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, TÜGVA ve bu tarz kuruluşların gençler için attığı adımların önemli olduğunu belirterek, “yeni neslin düşüncelerini, aklını, matematiğini anlamadan ne siyaset yapmak mümkün nede ticaret yapmak mümkün. O nedenle devlet aklının ve siyasetin önceliği şahsen yeni nesli anlamak üzere hareket etmek olduğuna inanıyorum.” Dedi.

KÜLÜNK: TÜRKİYE’NİN ÖNÜ ÇOK AYDINLIK

Türkiye’nin bir yükseliş sürecinde olduğunun altını çizen Milletvekili Külünk, “Çok ciddi anlamda bir yükseliş sürecinde, içeride bunu anlatmakta güçlük çeksekte dünyanın kabul ettiği bir gerçek var: Türkiye artık merkez ülke. Belirlenen değil belirleyecek noktada bir ülke. Türkiye belirleyici tarihsel rolünü fark etti ve bu noktada kritik adımlar atıyor. Net söylüyorum Türkiye’nin önü çok aydınlık. Türkiye’ye dayatılmak istenen bu asrın Sykes-Picot antlaşmasını bir kez daha yırtarak Türkiye’nin toprak bütünlüğü üzerindeki bütün operasyonları hem siyaseten hem de küresel ölçekte yırtıp Budapeşte’den Orhun Abideleri’ne nüfus cüzdanıyla gidilen bir Türkiye’ye doğru bu yürüyüşte 6’lı masaya emperyalizmin biçtiği rolü millet sandıkta bir kez daha 2023’te tashih edecek” dedi.

ATAŞ: GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye Gençlik Vakfı İl temsilcisi Muhammed Sacid Ataş, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak gençliğin dertlerini kendine görev edinmiş bir kuruluş olmaktayız. Elazığ içerisinde şehrimizin dertleriyle mücadele içerisindeyiz. Özellikle gençler üzerinde farklı çalışmalarımız bulunmakta. Bu minvalde devletimize bir çok sorularımız isteklerimiz taleplerimiz bulunmakta. Bizimle beraber farklı cenahta bulunan kardeşlerimizin de çeşitli talepleri bulunmakta” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137