Mezre Ortaokulu, Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Mezre Ortaokulu’nun iki başarılı öğrencisi, biri rahatsızlığını engel görmedi, büyük bir azimle çalıştı ve Elazığ’ın iyi okulları arasında yer alan Cemil Meriç Fen Lisesi’ni kazandı, diğer de yazdığı şiirle, şehrine birincilik getirdi. Hem okullarını hem de memleketlerini gururlandıran bu iki öğrenci, okulları tarafından da unutulmadı, ödüllendirildi.

Mezre Ortaokulu, Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Biri hastalığını engel olarak görmedi, öğretmenlerinin de desteği ile çalıştı ve Cemil Meriç Fen Lisesini kazandı, biri de yazdığı bir şiir ile Türkiye birincisi oldu..

Mezre Ortaokulu da düzenlediği törenle, Ensar Vakfı'nın düzenlediği Değerler Eğitimi konulu Türkiye geneli 8. Şiir Yarışmasında birinci olan Enes Özdal'ı ve hastalığına rağmen azmi ve çalışkanlığı ile Cemil Meriç Fen Lisesi'ni kazanan başarılı bu iki öğrencisini ödüllendirdi, tebrik etti.

Düzenlenen törene ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Ensar Vakfı Elazığ Temsilcisi Aladdin Meydanoğlu, Mezre Ortaokulu Müdürü Hayri Uğur, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı, başarının  mutluluğu paylaşıldı..

UĞUR: AZMİN NELERE ŞAHİT OLDUĞUNU BİZE İSPATLADI

Okul Müdürü Hayri Uğur öğrencilerinin başarısında mutlu olduklarını dile getirerek, “İki güzide öğrencimizin ödül töreni için burada toplanmış bulunmaktayız. Birisi Ensar Vakfının düzenlemiş olduğu değerler eğitimi şiir yarışmasında okulumuzu temsil eden Türkiye birincisi Enes Özbal öğrencimiz diğeri de bizim bu sene mezun ettiğimiz göz bebeğimiz 5. sınıftan belli lösemi hastalığı ile mücadele eden fakat öğretmenlerinin desteği ile ve kendisinin üstün gayretiyle Cemil Meriç Fen Lisesine yerleştirdiğimiz güzide öğrencimiz Resul Enes Yalçın onu da tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Azmin nelere şahit olduğunu bize ispatladı” dedi

MEYDANOĞLU: GÜVENİLİR OLMANIN ANLAMI BUDUR

Ensar Vakfı Elazığ Şube Başkanı Alaattin Meydanoğlu da, “ Güvenilir olmanın anlamı budur biz müminiz mümin müminin elinden ve dilinden emin olduğu kişidir zarar görmeyen kişidir.

GÜRTÜRK: RESUL ENES’NİN AZMİ VE BAŞARISI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ÖRNEK OLMALIDIR

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk hiçbir başarının tesadüfi olmadığını ifade ederek, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimize daima destek olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Son yıllarda öğrencilerimiz bir çok alanda elde ettikleri başarılar ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar. Enes binlerce öğrenci arasından güvenilirlik konusunda yazdığı şiir ile Türkiye birincisi olmuş ve göğsümüzü kabartmıştır. Yine Resul Eren 5 yıldır mücadele verdiği lösemi hastalığına rağmen azminden ve çalışkanlığından ödün vermemiş, okula gelememesine rağmen kıymetli  öğretmenlerimizin ve ailesinin desteği ile Fen lisesine yerleşme başarısı göstermiştir. Resul Eren’nin azmi ve başarısı tüm öğrencilerimize örnek olmalıdır. Ben Resul Eren’in azmi ile bu hastalığı yeneceğine inanıyorum ve kendisini kutluyorum. O’nu yetiştiren öğretmenlerini ve ailesini de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137