31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde MHP İl Teşkilatı, MHP’den belediye meclis üyesi olan aday adayları ile bir araya geldi. Aday adayları toplantıya eşleri ile birlikte katılım sağladı.

Belediye Meclis üyesi aday adayları MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban tarafından karşılandı.

IŞIKVER: ÇOK ÖNEMLİ BİR TOPLANTI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Öncelikle 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine giden bu zorlu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’nin yanında bulunduğunuz için, yüküne omuz verdiğiniz için ve bu şehrin yeniden öz değerlerine, yeniden kendi benliğine kavuşması noktasında vermiş olduğunuz mücadele noktasında sizlerin vermiş olduğu desteği çok kıymetli bulduğumuzu bilmenizi isterim. Bugün sizleri Belediye Başkan Adayımızla tanıştırma ve kaynaştırma noktasında, kendisini tanıyorsunuz zaten ideal ve vizyon noktasında fikir ve misyon birliği noktasında birbirimizi anlamamız hususunda çok önemli bir toplantı olacağını düşünüyorum, bu kanaatteyim. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BERABER YÜRÜYECEĞİZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Çok önemli bir süreçte belediye başkanlığı adaylık dönemine sizlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyeliği adaylığı müracaatında bulundunuz. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verdiğinizi, destek vereceğinizi ve bundan sonraki süreçte de beraber yürüyeceğimizi ifade ettiniz. Allah nasip ederse uzun bir zaman mesai arkadaşı olacağız. Bu şehrin problemlerini, bu şehrin geleceği ile ilgili vizyon ve stratejilerini beraber belirleyeceğiz. Beraber yürüyeceğiz. İlk beş sene, sonraki beş senede ve daha sonraki dönemlerde genç arkadaşlarımız bayrağı tuttuğu yerden devam ettirecekler. Allah nasip ederse de biz yeniden Doğu’nun başkenti olma yolunda bir adım atmış olacağız. Sizinle beraber çalışmaktan onur duyarım. İnşallah size de, şehrimize de, partimize de, ülkemize de hayırlar getirir” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL