MHP Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi düzenlenen toplantıda hem bayramlaştı, hem de Milletvekillerini tanıttı.

MHP Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili adayları Tanıtım Toplantısı ve Bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Aday tanıtım toplantısı ve bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, teşkilatın tüm gücüyle sahada olduğunu belirterek 14 Mayıs tarihinde zaferle sonuçlanacak bir netice elde edeceklerini söyledi.

BAL: BUGÜN BALKONLARIMIZ YARIN HARPUT, PALU KALESİ, KEBAN

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, “ Ben şahsım adına evimin balkonuna üç tane olmakla beraber yarın seçim sonrasında Harput’a dikeceğimiz üç hilali önce evimizden başlatmak istiyorum. Bugün balkonlarımız yarın Harput, Palu Kalesi, Keban Allah’ın izni ile üç hilallerimizle donatacağız” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Fatma Sevinç Oğuzhan ise, 50 yıldır partisinin bir neferi olduğunu kaydetti.

OĞUZHAN: BU DAVANIN ELLİ YILLIK NEFERİYİM

MHP Milletvekili Adayı Fatma Sevinç Oğuzhan, “ elli yılımı bu davaya hizmet ederek geçirdim bu davanın elli yıllık neferiyim. Bundan hep gurur duydum bu gururumu da vekil olarak taçlandırdım rabbime şükür olsun Genel Merkezimize de bu anlamda çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Listede yer alan bir diğer aday Yunus Genç ise kendini tanıtarak, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

MHP Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Hakan Kuzu, partisinin belirlediği adaylardan biri olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

KUZU: ALTI YÜZ ADAYDAN BİRİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

MHP Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Hakan Kuzu, “ Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin belirlediği altı yüz adaydan biri olmaktan gurur duyuyorum” ifade etti.

MHP Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakının 2023 yılından itibaren dünyaya Türk’ün gücünü göstereceğini kaydetti.

DEMİR: MİLLETVEKİLİ ÇOĞUNLUĞU BİZDE OLACAK

MHP Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, “ 14 Mayıs’ta Allah nasip edecek büyük bir çoğunlukla hem Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz hem de milletvekili çoğunluğu bizde olacak. Ve milliyetçi iktidarın ittifak olarak 2023 yılından itibaren Dünya’ya Türk’ün gücünü gösterecek. Bir şekilde siz değerli hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın oyları ile gelecek. Milliyetçi Hareket Partisi’ni önce ilimizde birinci parti mecliste de en fazla sandalye tabiri caizse en fazla milletvekili sayısıyla temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, STK ve Muhtarlarla yapılan istişareler, kamuoyu araştırmaları ve alınan tüm geri bildirimlerde MHP’nin Elazığ’da 1. Parti olduğu söyledi.

IŞIKVER: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI İLK TURDA EZİCİ BİR OY FARKIYLA SEÇTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “ Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk turda ezici bir oy farkıyla seçtirmek için yola çıktık. Tabi saygıdeğer Genel Başkanımızı yaklaşık bir sene evvel açıklamaları ile beraber ilk sırada ilk hassasiyetimizin Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçtirmek olduğunu ifade etmiştik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısını en yüksek sayıya ulaştırması ve hepsinden daha önemlisi canımız kanımız namusumuz bildiğimiz bu şehirde 1970’li yıllardan başlayarak sokakların kan, barut koktuğu yıllarda bu şehri tarihe milliyetçi ülkücü hareketin kalesidir diye kaydeden ağabeylerimizin o mübarek o aziz mücadelesiyle beraber sandıkta ilk defa bir genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’ni bu şehirde birinci parti yapmak için bu yola çıktık Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Işıkver, Cumhur İttifakının milleti için çalıştığını ancak, Türk milletiyle bir ve beraber olamayanların hasımlarıyla kol kola girdiğini ifade etti.

IŞIKVER: MAALESEF İHANETİN PENÇESİNE DÜŞMÜŞLERDİR

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “ Biz vatanımızın birliğini, bütünlüğünü, bekasını kendimize dert edinirken maalesef zillet cephesi mensupları vatanın birliğine, bütünlüğüne kast edenlerle aynı safta buluşmuş kardeş olmuşlardır. Biz mavi vatanda bu vatanın helal ve rızıklı olan doğalgaz ve petrollerini arayalım çıkaralım bunları bulalım ve ülke ekonomisine katkı sağlayalım diye hesaplar yaparken diğer yandan zillet cephesinin mensubu olan partiler Türkiye’mizin bu mücadelelerine karşı Yunanistan ile neredeyse aynı tutumu takınarak ülkemizin saldırgan bir tavır belirlediğini söyleyip maalesef ihanetin pençesine düşmüşlerdir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137