14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Elazığ birinci sıra Milletvekili Adayı olan Semih Işıkver çalışmalarını sürdürüyor

Işıkver temasları kapsamında ilk olarak Elazığ Şeker Fabrikasını ziyaret ederek, çalışanları ile bir araya geldi. Işıkver daha sonra ise Hizmet-İş Sendikasını ziyaret ederek, Başkan Mustafa Bahçeci ve üyelerle bir süre sohbet ederek, sıkıntıları dinledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Encümen Seçimi Yapıldı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Encümen Seçimi Yapıldı

MHP’nin Elazığ Milletvekili Adayı Işıkver daha sonra Elazığ Belediyesi’ni ziyaret ederek, birimleri tek tek dolaşıp çalışanlardan destek istedi.  

Türk Eğitim-Sen’in düzenlediği programda eğitimcilerle bir araya gelen Milletvekili Adayı Işıkver projelerini anlattı.

IŞIKVER: TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NDE EN BAŞTA SİZİN TEMSİLCİNİZ OLMAYA SÖZ VERİYORUM

Milletvekili Adayı Işıkver, “Hakikaten siyaset kurumuna bakarken Türk Eğitim-Sen’lilerin ne hissettiğini neler yaşadığını üniversitedeki akademik personelimizin Türk Eğitim-Sen üyelerinin bugüne kadar yaşadıkları mağduriyetlerin ne yaşadığını hakikaten bilen bir kardeşinizim. Mecliste eğitimcilerimizin hele ki Türk Eğitim-Sen’in bugün bu şehirde bana en mağduriyet yaşayan en dezavantajlı ülkücüler kimler diye sorsanız sizi birinci sıraya yazacağımı ve bu gerçeği hiçbir zaman unutmadan her zaman yüreğinde taşıyarak bu yolda yürüyeceğimi ve inşallah icra makamında olduktan sonrada  bugün burada hani bana güvenmek zorunda değilsiniz diye ifadeler kullanmak yerine en güçlü desteği yine Milliyetçi Hareket Partisi’nin elli dört yıllık tarihinde olduğu gibi sizlerden alacağımı da bileceğim gerçeğiyle Allah izin verirse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en başta sizin temsilciniz olmaya söz veriyorum. Mağduriyetleri ortadan kaldırmaya hak ve adalet üzerine bir zemin tesis etmeye eğer bir masayı hak ve adalet üzerine kuramıyorsak bu masayı ters çevirmek üzere ben bu yola çıktım. Bundan sonraki süreçte sebeplerin ve sonuçların sahibi olan Rabbime teslim oldum. Sizlerden bu hususta destek verirseniz de vermeseniz de Allah razı olsun” dedi.

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın’da yaptığı konuşmada Semih Işıkver’in her zaman eğitimcilerin yanında yer aldığını kaydetti.

TAŞKIN: GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ HARCAYABİLECEK BİR POZİSYONA KOYAMAZLAR

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, “Semih başkanım il başkanıylayken bile ben onun isminin özgür ağırlığıyla birçok krizi yanımızda olmadan belki haberi bile olmadan çözdüm. Vekil olması durumunda bunu tüm samimiyetimle söylüyorum yani bizi böyle çok rahat geçmişte olduğu gibi harcayabilecek bir pozisyona koyamazlar. Bu anlamıyla tabi ki canı gönülden kendilerini destekliyoruz sizlerden de desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Işıkver’in son durağı ise TEKNOFEST 2023 Tarım Teknolojileri yarışmasında 5 bin 283 takım arasından finale kalarak Türkiye birinciliği ödülünü kazanan Fırat Üniversitesi STNM-ZOOVET Takımını ziyaret etti.