Milliyetçi Hareket Partisi Baskil Teşkilatı, yeni hizmet binasını düzenlenen tören açtı.

ADSIZ: BU DESTEĞİ DAİMA VERECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAMDIR

Düzenlenen törende konuşan Baskil İlçe Başkanı Cahit Adsız, “Sayın il başkanım ve il yönetimim yeni binamızda sizi görmekten mutluyuz. Koskoca bir dağ olarak görüyoruz. Bu desteği daima vereceğinize inancımız tamdır. Sayın başkanım; sizin ve il teşkilatlarımızın gerek sosyal medyada ve özellikle sahada vatandaşlarımıza dokunuşunuz taktire şayandır. Sayın başkanım çitayı daha da yukarıya çıkardınız. En son mahalli seçimlerde bunu gördük. 3 ilçe belde belediye başkanımızı kazandırdınız” ifadelerini kullandı.

TURUS: BASKİL ÇOK GÜZİDE BİR İLÇE

Yerel seçimlerde Baskil Belediye Başkan Adayı olan Tuncer Turus, “Baskil’i daha önce de belirttiğimiz gibi şefkatli ve merhametli eller, dürüst insanlar yönetecek. Baskil’imizin buna ihtiyacı var. Hepimiz de biliyoruz ki Baskil çok güzide bir ilçe. Tarımıyla, suyuyla, turizmiyle her alanıyla Türkiye’de eşi benzeri az bulunan ilçelerden biridir. Biz bu kaynaklarımızla inşallah yönetime tekrar talip olduğumuzda ve kazandığımızda değerlendireceğimizi tüm halkımıza buradan taahhüt edidyor ve sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNDOĞAN: BASKİL İLİMİZİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN BİRİDİR

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, “Teşkilatların daha iyi hizmet verebilmeleri için, daha iyi organize olabilmeleri için çalıştıkları mekanların, bulundukları mekanların da ona göre dizayn, ona göre elverişli olması gerekiyor. Baskil ilimizin en güzel ilçelerinden biridir. Her ilçenin kendine has nasıl bir güzelliği varsa Baskil’imizin de güzelliği var” dedi.

USLU: GURURLA VE ŞEREFLE HİZMETLERİMİZİ YAPIYORUZ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Elazığ’ımızın güzide ilçesi Baskil’deyiz. Baskil’e ikinci gelişimiz. Bir seçim zamanı Tuncer Başkan’ımıza açılışına gelmiştik, destek olmuştuk. Tuncer Başkan’ımızın buradaki başarısı taktire şayandır. Tabi ki bizlerin başarısı il başkanımızın kıymetli Semih Işıkver’in ve ekibinin bizlere desteğiyle, rabbimin de izniyle Elazığ’a 3 hilali dikerek Ağın, Maden ve Sivrice’de teşkilatımızın gururla ve şerefle hizmetlerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

BAL: RABBİM BU GÜZEL ETKİNLİĞİ BİR BAŞLANGIÇ OLMASINI NASİP EYLER İNŞALLAH

Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, “Çok kıymetli ilçemizin güzel bir şekilde tekrardan şahlanışına tekrardan güzel başarılara ulaşmasında rabbim bu güzel etkinliği bir başlangıç olmasını nasip eyler inşallah” diye ifade etti.

ERDEM: BASKİL BİZİM İÇİN APAYRI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

MYK Üyesi Alper Erdem, “Baskil bizlere Şehit Hüseyin Göral’ın, Şehit Burhan Gatfar’ın, Şehit Ragıp Soylu Coşkun’un ve Şehit Fethi Sekin’in emanetidir. Baskil şehitler amiller, enbiyalar, evliyalar diyarıdır. Bundan dolayıdır ki bizim için apayrı önem arz etmektedir” ifadelerine yer verdi.

ÇİÇEK: BASKİL GEÇMİŞTEN BUGÜNE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN KALESİDİR

İl Başkan Yardımcısı Arif Çiçek, “Baskil ilçe teşkilatımızın açılışına katılan sizlere çok teşekkür ediyorum. Baskil geçmişten bugüne Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesidir. Geçmişte kalesiydi ancak bundan sonra da kalesi olmaya devam edecektir” dedi.

IŞIKVER: KİMİ ZAMAN ENGELLERLE ÖNÜMÜZDE KONULAN SIKINTILARLA MÜCADELE ETTİK

Yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Yaklaşık 3 buçuk senedir şahsımın il başkanlığında kimi zaman zorluklarla, kimi zaman engellerle önümüzde konulan sıkıntılarla mücadele ettik. Bu yolu yürürken kimi zaman kardeş bildiklerimizle samimiyetimize rağmen fikir ayrılıklarımız oldu. Kimi zaman Irak gördüklerimiz, uzak gördüklerimizle kardeşlik hukuku kurmuş olduk. Allah’a şükür ki bugün 3 buçuk yılın sonunda anlımızın akıyla yine buradayız, yine sizlerle beraberiz. Herkes Baskil’de yaşananları, yaşanan süreci, seçimleri çok çok iyi biliyor. Onları tekrarlamaya gerek yok ama iddiamızı tekrar etmekte hakikatten bir ihtiyaç görüyorum. Bizim Baskil’le ilgili hedeflerimiz var. Daha onurlu, daha müreffeh, daha güçlü bir Baskil için Milliyetçi Hareket Partisi’nin Baskil’de olmasını, Baskil’i temsil etmesini ve bu yolda insanımıza hizmet götürme babında bir yer edinmesini, bir mücadelede bir sorumluluk yüklenmesini Allah’tan niyaz ediyoruz. Çünkü Baskil’in hakikatten buna ihtiyacı var. 3 sene evvel geldik. Çok şey söyledik. Bu caddeye baktık konuştuk. Yine aynı şeyleri konuşacağız. Umarım, dilerim 3 yıl sonra yine aynı şeyleri konuşmak zorunda kalmayız” ifadelerini kullandı.