MHP'de İki İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz ve Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut görevlerinden istifa ettiler.

MHP'de İki İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP’de iki ilçe başkanı görevinden istifa etti.

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz ve MHP Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

 

YILMAZ: BUGÜN İTİBARİYLE GÖREVİMİ BIRAKMIŞ BULUNUYORUM

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz açıklamasında; “2017 Tarihinden bugüne kadar gururla yürüttüğüm MHP Palu İlçe Başkanlığı görevimin devamı noktasında; bayrağı bizden sonra daha ilerilere taşıyacak başka bir kardeşimizin görevlendirilmesi hususundaki görüşlerimi İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver’e daha önce iletmiştim. Süreç içerisinde İl Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bugün itibariyle görevimi bırakmış bulunuyorum. Bundan sonra da Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Teşkilatlarımızın emrinde olduğumu, yeni atanacak İlçe Başkanımızın yanında olacağımı ifade etmenin yanı sıra ilerleyen dönemde yine ilimiz merkezinde partimizin yönetim kademelerinde yer alacağımı da kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

 

TARGUT: İL BAŞKANIMIZ SAYIN SEMİH IŞIKVER’E DAHA ÖNCE İLETMİŞTİM

MHP Sivrice İlçe Başkanı Erol Targut ise “2017 Tarihinden bugüne kadar yürüttüğüm ve Belediye Başkanlığının kazanması noktasında büyük emekler verdiğimiz Sivrice İlçemizin MHP İlçe Başkanlığı görevini bırakmak istediğimi İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver’e daha önce iletmiştim. Süreç içerisinde İl Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bugün itibariyle görevimi bırakmış bulunuyorum.

Bundan sonra daki süreçte Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğumu, yeni atanacak İlçe Başkanımızın yanında olacağımı ifade ederken ilerleyen dönemde yine ilimiz merkezinde partimizin yönetim kademelerinde yer alacağımı da kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 19:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kaan
Kaan - 4 yıl Önce

Bence direk AK Partiye geçsinler dışarıdan destek vereceklerine içerisinden destek versinler

Halim yılmaz
Halim yılmaz - 4 yıl Önce

Adım adım geliyoruz gardaş

SIRADAKİ HABER

banner137