MHP Elazığ Teşkilatı Şehitlerimiz İçin Toplandı

Elazığ’da kılınan gıyabi cenaze namazının ardından MHP Elazığ İl Teşkilatı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında basın açıklaması yaptı. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver açıklamasında; “içimiz alev alev yanmaktadır. Yüreğimizde yanan intikam ateşi bir kor gibi içimizi sarmaktadır” dedi.

MHP Elazığ Teşkilatı Şehitlerimiz İçin Toplandı

İdlib’de şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için İzzetpaşa Camisi’nde kılınan gıyabi cenaze namazının ardından MHP Elazığ İl Teşkilatı 15 Temmuz Demokrasi meydanında açıklama yaptı.

Meydanda gerçekleştirilen basın açıklamasına; MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP’li İlçe Belediye Başkanları, MHP teşkilatları ve bağlı oldukları STK’lar katıldı.

IŞIKVER: BİRÇOK VATAN EVLADI ŞEHADETE ULAŞMIŞLARDIR

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yaptığı açıklamada; “Bugün burada İdlib’te Rusya’nın, İran’ın, Esad rejiminin, Hizbullahlın ve örgütlerin zulmü altında ilerleyen milyonlarca kardeşimize yardıma koşan Türk ordusuna Rusya’nın kontrolündeki bir hava sahasında uçan rejim uçakları tarafından yapılan alçakça, kalleşçe, kahpece saldırı sonucunda rahmeti rahmana yürüyen 36 kahraman yiğidimiz için toplanmış bulunmaktayız. Bin yıldır dünyanın neresinde olursa olsun nerede bir garip, nerede bir mazlum ah etse yardımına koşmayı şiar edinen şerefli Türk milletinin kahraman ordusunun güney sınırlarımıza 2011 yılından beri devam eden baskı, zulüm, tecavüz ve katliamlara dur demek; küresel ve bölgesel emperyalist kuvvetlerin paylaşım kavgasında yaklaşık 10 yıldır bir o yana bir bu yana savrulan mazlum milyonların selamete ermesi için yine İran’ın ve Rusya’nın yayılmacı politikaların ardına gizlenerek mazlumları, garipleri, mahsunları ezmeye devam eden şerefsiz Esad rejimine bir son vermek için yine son bin yılın 900’ünü irademiz, idaremiz ve tahakkümümüz altında geçiren ecdat yadigarı topraklara huzur götürmek için, bölgede bulunan kahraman yiğitlerimize, haysiyetsiz, kalleş Esad rejimi tarafından şeref ve izzetin zerresini taşıyan hiçbir muharebede dokunulmayan, dokunulmaz olan ambulanslara, sağlık ekiplerine kadar uçaklarla vurulması sonucunda 36 şehidimiz şehadet şerbeti içerek efendimiz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya komşuluk mertebesine ulaşmışlardır. Göklerden oluk oluk rahmetin aktığı bir mübarek Regaip Kandilinde maalesef kafirlerin, kalleşlerin bombalarıyla birçok kardeşimiz, birçok vatan evladı şehadete ulaşmışlardır” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: İÇİMİZ ALEV ALEV YANMAKTADIR

Başkan Işıkver, “Yaşanan bu alçak hadise sebebiyle bugün belki de bedenlerimizi üşütmemiz gereken kış ve soğuğun yüreğimize düşen kor ateş ve yüreğimizde yanmakta olan intikam ateşi karşısında çaresiz kaldığını hep beraber müşaade ediyoruz. Evet içimiz alev alev yanmaktadır. Yüreğimizde yanan intikam ateşi bir kor gibi içimizi sarmaktadır. Büyük Türk milleti bugün itibariyle Şubat ayı içerisinde başlayan İdlib operasyonu dolayısıyla 53’ü şehit, 83 milyonu yaralı bir millettir. İlimizde yaşanan 6.8’lik deprem felaketinin dahil bu denli yüreklerimizi burkmadığını ifade etmek istiyoruz. İdlib’de yanan bu ateş her haneye Elazığ’da her ocağa, her haneye figan düşürmüş, Türk milleti kaybettiği evlatlarının acısını en derinden kalbinde, yüreğinde hissetmiştir. Acımız büyüktür. Doğrudur. Lakin kinimiz, nefretimiz, intikam duygumuz acımızdan daha da büyüktür. Biliriz ki bugüne dek hiçbir vatan evladının kanı yerde kalmamıştır” şeklinde konuştu.

IŞIKVER: BİR BELDEDE TÜRK KANI TOPRAĞA DÖKÜLMÜŞSE O BELDEDE KİMİN BAYRAĞI DALGALANIYORSA O BAYRAK İNER

Semih Işıkver, “Kalmayacaktır da. Ve tarih yüzlerce kez kayıt altına almıştır ki bir yerde bir beldede Türk kanı toprağa dökülmüşse o beldede kimin bayrağı dalgalanıyorsa o bayrak iner, o iktidarda sona erer. Ve tarih yüzlerce, binlerce kez kayıt altına aldığı gibi tarihin bir kez daha kalben iman ediyoruz ki; İdlib’de de kafir şerefsiz Esad rejimi de yerle yeksan olacaktır ve rejimi temsil eden bayrakta ilani haye emperyalist sahiplerine rağmen bir daha İdlib’de dalgalanamayacaktır. Biliyoruz ve kalben iman ediyoruz ki Türk milleti büyük bir millettir. Büyük ve aziz bir millet olduğu gibi aynı zamanda bir ordu millettir. Türk milletinin her bir ferdi; aynı zamanda tunç yürekli bir Mehmet’tir de. Bütün dünya bilsin ki Arabistan çöllerinden Kuzey Afrika’ya kadar, Kosova’dan Kaşgar Dağları’na kadar, Tanrı Dağları’ndan Toros Dağları’na kadar Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar, Tuna Nehri’nden Altay Dağları’na kadar ecdad bakiyesi topraklarda bir mazlumun son mazlumun ahı çıkmadıkça şerefsizlerle, haysiyetsizlerle, kalleşlerle, kahpelerle kavgamız, savaşımız devam edecektir. Emperyalizme, siyonizme, kapitalizme verecek cevaplarımız bitmemiştir. Onlarla da kavgamız ezelidir ve ebediyete kadar devam edecektir. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki ne Amerika ne Rusya ne de Çin; her şey Türk’e göre Türk tarafından Türklük için. Yansın Suriye, yıkılsın İdlib ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 18:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakko
gakko - 4 yıl Önce

bizimde içimiz yanıyor aynı tepkiyi ülkücü katili büyükelçiye gösterebilseydiniz ya

yiyin efendiler
yiyin efendiler - 4 yıl Önce

ihaleci yoktu bayağıdır meydanda

Ramazan k
Ramazan k - 4 yıl Önce

Boş laf yapmayın mafyadan bozma tayfa tek gerçek AK PARTİ

Başka Yerde Oyna
Başka Yerde Oyna @Ramazan k - 4 yıl Önce

Ak Partili olmadığın o kadar açık ki.
Amacınızın ak parti-mhp kavgası çıkarmak, cumhur ittifakını bozmak olduğunu çok iyi biliyoruz CHPKK'lılar sizi...

SIRADAKİ HABER

banner137