Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkanı ve 12 Eylül öncesi Ülkü Ocakları Başkanı Raif Çiçek, ülkü Ocakları Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un anıldığı programda konuşan Çiçek, “Milletin ülküsünü omuzlayıp hedefe koşan dava arkadaşlarımızı ve gençlerle bizi buluşturduğundan dolayı Ülkü Ocakları Elazığ Şube Başkanı Reha Aygen’e teşekkür ederim. Rabbim ülkemize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Merhum İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü münasebetiyle rahmetle minnetle andık. Mehmet Akif’in Asım’ın nesli adını verdiği imanlı, çalışkan, bilgili, erdemli bir nesil yetiştirmek için gayret etti, onun ufku milletiydi, Mehmet Akif kendi derdini, tasasını, acılarını yazmadı. Milletimizin ızdıraplarını, dertlerini, acılarını dile getirdi. Çözüm ve çıkış yollarını gösterdi. Bu konuda peygamberimizi örnek aldı. Hz Peygamber bütün ömrünü sahabe nesli yetiştirme adadı, İlimle geldi, büyük müjdeler getirdi. En zor zamanlarda insanlara ümit verdi ufuk açtı, yol gösterdi. İslamiyet müjde dinidir, Kur'an insanlara Allah'ı anlatır, onu tanıyan ve kulluk edenlere ebedi saadet müjdeler. Ölüm yokluk değildir. Fani dünyadan baki aleme hicrettir” dedi.

Merhum Mehmet Akif Ersoy’un ifadelerini Çiçek, “Aslını gizleyemez insan, giydiği kaftanlarla, bilmez ama kendini kandırır, söylediği yalanlarla. 20.Asrın kutup yıldızı Mehmet Akif ERSOY’un rahmetle minnetle, saygıyla, şükranla yad ediyor, onun yolunda olan tüm insanlara ve ideallerini gerçekleştirmek isteyen Ülkücü gençlere Rabbimden sağlık ve başarılar diliyorum” dedi..