MHP Genel Başkanı Bahçeli: Mayıs Ayında Bu İşi Bitirelim

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, "Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Mayıs Ayında Bu İşi Bitirelim

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Bahçeli, seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

Dr. Devlet Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Milletvekillerimizin ortak katılımıyla Kızılcahamam'da iç ve dış gündemlerimize ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Meclis faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi, gerçekleştirilecek seçimlere tam olarak hazırdır. 15 Ocak Pazar gününden itibaren seçim sathına girdiğimiz malumdur. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir.

“UZLAŞARAK TÜRKİYE'MİZİ BİRLİKTE SEÇİME TAŞIYALIM”

Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. 5'te 3 çoğunluk sağlanamazsa Anayasamız gereği Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verecektir. Bunun ardından da 60 günlük süre işlemeye başlayacaktır. Muhalefet ipe un sermezse uzlaşma sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır. Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiye'mizi birlikte seçime taşıyalım.

MHP'DE SEÇİM HAZIRLIKLARI

Biz Cumhur İttifakı çatısı altında Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı gerçekleştirme ve Lider Ülke Türkiye'ye ulaşmaya söz veren vatan ve millet sevdalısıyız. Seçimlere tüm imkanlarımızla hazırlık yapıyoruz. Karşımızda utanç duvarı gibi duranların çalımını bozmak için milletimizle tek yürek oluyoruz.

Toplumun bütün kesimleriyle görüştük, dertleştik, sözleştik. Dostlarımızı sevindirdik, düşmanları üzdük. Nefes alır gibi çalışacağız. MHP ile Cumhur İttifakı'na verilecek her destek Türkiye'yi kanatlandıracaktır. MHP ve Cumhur İttifakı Türk-İslam medeniyetinin ümididir. Bizim ittifakımız ve davamız umuttur, huzurdur, gelişmedir, kaynaşmadır, gelişmedir, Türk milletinin ta kendisidir.

MHP mensuplarının bütün tahrik ve tertiplere, iftira ve fitnelere karşı dikkatli ve uyanık olması beklentimdir. Hiçbir arkadaşım böylesi operasyona, saldırıya eyvallah etmemelidir. Onların nifak madeni varsa bizim de çelik gibi imanımız vardır”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137