MHP Genel Merkezi tarafından başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” kapsamında Elazığ’da toplantılar gerçekleştirildi.

3 gündür devam eden toplantıların son durağı Ağın, Keban ve Baskil ilçeleri oldu.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’in de katıldığı toplantılar ilk olarak Ağın ilçesi ile başladı.

ÖZYÜREK: HER BİR TANESİNİ AYRI AYRI BİRİLERİNİ AYRI AYRI DIŞARIDAKİ GÜÇLER OTURTTURMUŞ OLUYOR

Ağın Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, “Eşleştirdiğimizde diyoruz ki bu altılı masa; ülkemize talipler, yönetmeyi istiyorlar ya; o zaman bu altı benzemezi bir araya otutturan kimler, hangi güçlerdir dediğimizde o zaman söylemleri birleştirdiğimizde, karşılaştırdığımızda demek ki her bir tanesini ayrı ayrı birilerini ayrı ayrı dışarıdaki güçler oturtturmuş oluyor” ifadelerini kullandı.

USLU: YOLUMUZU ŞAŞIRTMAYA ÇALIŞSALAR DA YA SABIR DEYİP YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ise, “Yaptığımız hizmetlerin bir çoğunu parasızlıktan yapıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı. Ama dostlarımız bize sahip çıkan bürokratlarımız çok. Bu bağlamda en başta il başkanımız, ilimize gelen her türlü yatırımlarda Maden, Sivrice ve Ağın’ı da nasıl faydalandırırım diye bizim her daim arkamızda duran bir il başkanımız. Ona hamt ediyoruz. Ona buradan canı gönülden de teşekkür ediyorum kendisine. Ben bir teşekkürü de Ağın’lılara yapmak istiyorum. Dün akşam yine Özel Kuvvetler Komutanımız Ağın’ın dertleriyle dertleniyor. Bir iş makinası talep ettik. Detay vermeyelim; en kısa zamanda ilçemizde olacak inşallah. Bu aşamada Cumhur İttifakı’na olan saygımız, sevgimiz biz her zaman Cumhur İttifakının da emrindeyiz. Bu çizgiden de çıkmamak adına yolumuzu şaşırtmaya çalışsalar da ya sabır deyip yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

BASKİL İLÇESİ ZİYARETİ

Heyet daha sonra Baskil’e geçti.

ADSIZ: ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH

MHP Baskil İlçe Başkanı Cahit Adsız, “Sayın vekilim; sizleri ilçemizde görmekten mutluluk duyuyoruz. Her daim her zaman sorunlarımızı genel merkezimize ileten sayın il başkanımızdan Allah razı olsun. Sayın il başkanım sizinle gurur duyuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Allah birliğimizi daim etsin inşallah” dedi.

IŞIKVER: İNSANIMIZ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’Nİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BİR KEZ DAHA KUCAKLADI

MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de, “Tabi ki bugün üçüncü gündür geziyoruz. İlçe ilçe gezip anlatıyoruz. Muhabbet köprüsü kuruyoruz. Hem gelen divan üyelerimiz de insanlarımızın problemlerinin Ankara’ya, genel merkeze ve saygı değer liderimize aktarılması hususunda bir muhabbet köprüsü, bir iletim kanalı kurulması noktasında bir gayretimiz var. Hem de hepinizin malumu olduğu üzere ki bu coğrafyada pek bir kan tutacağını, anarşi tutacağını zannetmediğimiz öyle umduğumuz cumhuriyet Halk Partisi zihniyetinin süreç içerisine gelmiş olduğu noktayı bir kez daha toplumumuza aktarmak, bir kez daha insanımızla paylaşma babında gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik dizisindeyiz. Bu etkinlik dizisinde gittiğimiz her yerde çok güzel ilgi gördük. Allah razı olsun. İnsanımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni her zaman olduğu gibi bir kez daha kucakladı” diye ifade etti.

ATAY: ; SİYASİ PARTİLER MİLLET VE DEVLET MENFAATİNİ GÖZETEREK HAREKET EDERLER

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Bu altılı ittifakın başı Cumhuriyet Halk Partisi. Esasen siyasi partiler birbiriyle rekabet içerisinde olmakla beraber gelenek şudur Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin siyasi tarihinde; devlet, millet ve menfaatini ilgilendiren hususlarda siyasi partiler, siyasi salikle değil; millet ve devlet menfaatini gözeterek hareket ederler. Bu zamana kadar bu hep böyle gelmiştir. ‘Mansur, Cumhurbaşkanı olacak, oyları silip süpürecek.’ Mansur’un Miliyetçiliği mi kalmış ya? Mansur Milliyetçi Hareket Partisi’nde Özel Kuvvetlerin efsanevi komutanı Engin Alan gelip milletvekili adayı olduğunda genel başkanımıza sayfalar dolusu mektup yazıp istifa eden bir adam. Engin Alan geldi diye. E Mansur; bugün PKK’lıların oylarıyla belediye başkanı oldun. Onu niye konuşmuyorsun? Orada Ankara’da Milliyetçisin, Van’a gidiyorlar, diyorlar ki ‘Selahattin Demirtaş ne olacak?’ Mansur cevap veriyor; ‘inşallah tahliye olacak’ bunlar iki yüzlü politikacılardır. Yüzünüze farklı konuşurlar, icraatı farklı yaparlar. Uyanık olacağız, bunların faaliyetlerini iyi takip edeceğiz. Hele o iki tanesi var ki biri Davutoğlu biri Ali babacan. Biri 12 sene Hazine Bakanlığı yapmış, Dışişleri Bakanlığı yapmış. Bu AK Parti bu kadar kötüydü Ali babacan sen 12 sene burada niye yöneticilik yaptın? Davutoğlu; bu adamlar bu kadar kötüydü sen Başbakanlık yaptın Genel Başkanlık yaptın. Bu Suriye belasını başımıza sen bela etmedin mi? Suriye’ye bizim Türk askerimizi sokup orada uçak düşürttürüp emri ben verdim diyen sen değil misin? Cuma günü ‘Emeviye Cami’de namaz kılacağız’ diyen sen değil misin? Suriye’deki savaşı körükledin, başımıza bu kadar belayı açtın. Şimdi geriye çekildin bizi eleştiriyorsun. Türkiye bugün Suriyeliler belasıyla ulaşıyorsa Davutoğlu’nun çizdiği kötü politika yüzündendir. Sen ne yönetici olacaksın? Senin başka bir vasfın yok ki” şeklinde ifade etti.