MHP İl Başkanı Işıkver'den Çok Sert Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP’den CHP’ye geçen Beyhan Belediye Meclis üyeleriyle ilgili sert bir açıklama yaptı. İl Başkanı Işıkver, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u eleştirerek, “13 Haziran 2019 tarihi itibariyle bazı şahsiyetlerin Elazığ’daki ikiyüzlü ve deyim yerindeyse ‘gündüz külahlı, gece silahlı’ siyaset devri bitmiştir” dedi.

MHP İl Başkanı Işıkver'den Çok Sert Açıklama

Palu Beyhan’da 5 MHP’li Belediye Meclis Üyesinin partilerinden istifa ederek CHP’ye geçmelerinin ardından MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver sert bir açıklama yaptı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u sert sözlerle eleştiren MHP İl Başkanı Işıkver, bugün itibariyle Elazığ’da farklı bir sürecin başlayacağını söyledi.

İşte MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in o açıklası…

 

"Değerli Elazığlılar..

Siyasi hayatını; herhangi bir fikri formasyonu yansıtmadan, kıble ve istikameti belirsiz bir çizgi üzerine inşa etmiş bulunan, Elazığ Siyasetine girdiği günden bugüne şehirde ‘boşluk doldurmaca’ üzerine kurduğu strateji ile aldığı maaş üzerinden kâh ‘öğrencilere burs veriyorum, kâh maaşımın yarısını Elazığspor’a yardım ediyorum’ diye tribüne oynamaktan başka bir meziyet taşımayan, Elazığ’ın herhangi bir ilçe, belde ve mahallesinde yaşanan sosyolojik ve fiziki hadiseler üzerinden gürültüler kopararak gündemde kalma derdinden başka gaile taşımayan, yapacağı bir mahalle gezisini dahi 2 gün evvelden medyaya servis eden bir şahsiyet olan CHP Milletvekilinin organizasyonu ile Palu’ya bağlı Beyhan Beldesinde bulunan ve MHP seçmeninin oyları ile seçilmiş olan Belediye Meclis Üyelerinin, Beyhan ve Palu’da hayat ve destek bulma şansı olmayan CHP’ye geçişlerini dehşetle izlemiş bulunmaktayız.

 

“NASIL BİR AHLAK VE ERDEM DUYGUSU HİSSETMİŞTİR MERAK ETMEKTEYİZ”

Ne acı ki Zillet İttifakının bir cilvesi olarak, kendisini dindar/milliyetçi/muhafazakar diye tanımlayan hemşehrilerimizin oylarını alarak milletvekili olmayı başaran, toplamda bağışladığı para 3 haneli rakamlara ulaşmadığı halde, milyonlarca lira yardım yapan insanların arasında utanmadan sıkılmadan Elazığlıyı istismar ederek reklamını yapmaya devam eden bu şahsiyet için bizim açımızdan söylenecek pek bir söz yoktur.

 

‘Siyasetin kucaklayıcı dilini kullanmak, şehrin paydaşları arasında ilkeli ve erdemli ilişkilerin geliştirilmesi’ ve hepsinden önemlisi ‘siyasette ahlaklı ve erdem sahibi olmak gerekir’ gibi ifadelerle sevgi pıtırcığı rollerine soyunmuş bu şahsa bugün merkezinde bulunduğu bu transfer hadisesi nasıl bir duygu yaşatmış, yüreğinde nasıl bir ahlak ve erdem duygusu hissetmiştir merak etmekteyiz.

 

“YÜZÜNDEKİ MASKE İSE ŞÜKÜR Kİ YAVAŞ YAVAŞ DÜŞMEKTEDİR”

Söylediği bu büyük ve hikmetli sözlerin küçük bir zerresini taşımayan bu şahsın aynen kendisinin de İstanbul’a indiğinde aynı mevziye girerek bizim gibi milliyetçi/muhafazakar/mukaddesatçı kesimlere ateş ettiği CHP/İP/PKK/FETÖ/TİKKO/DHKP-C İttifakının İstanbul Adayı ikiyüzlü şahsiyet gibi, gün geçtikçe fıtratının gereğini yerine getirmekte, yüzündeki maske ise şükür ki yavaş yavaş düşmektedir.

 

Bu şehrin çocukları adına bişeyler üretebilmek, bu şehre herhangi bir alanda hizmet getirmeye gayret etmek yerine, eksik yapılan veya yapımına başlanmayan konularda tamtam çalmayı marifet bilen milletvekili bu zat, bir kez daha mensubu olduğu partinin en iyi bildiği işi yapmış, emek vermeden sonuca ulaşmanın, bir şekilde tribünlere oynamanın yolunu bu kez de Beyhan Beldesinde fitne ateşi yakmak suretiyle bulmuştur.

 

“NASIL BİR MANEVRA GELİŞTİRECEKTİR, MERAKLA BEKLEMEKTEYİZ”

Akşam tv ekranlarında partimiz hakkında atıp tutan, sabah ise hiçbirşey olmamış gibi bizleri arayarak diline sakız ettiği ahlak ve erdem gibi hissiyatlardan fersah fersah uzakta kalmış kirli siyasetine denge zemini yaratma gayesi güden bu şahıs bu kere nasıl bir manevra geliştirecektir, merakla beklemekteyiz.

Bahse konu bu şahsiyet için bugüne kadar atını oynattığı sempati zemini bitmiş, kendisi için adeta denizin suyu çekilmiş, gemisi karaya vurmuştur.

 

“KILIKTAN KILIĞA GİRMEKTEN ÇEKİNMEYECEĞİNİ DEFATEN İSPAT ETMİŞTİR”

İstanbul’a gittiğinde PKK/DHKP-C/TİKKO/MLKP ve FETÖ gibi aşağılık örgütlerle aynı sipere girerek milliyetçi/muhafazakar sağ cenahı taşlayan bu şahıs, daha Elazığ Havalimanına indiği anda muhafazakar kitlenin hoşlanacağı tavır ve jargona mütemadiyen girmeyi marifet bilmiş, kalbinde gizlediği ve elhamdulillah ki Elazığ gibi bir coğrafyada ilanihaye gizlemek zorunda olduğu kirli ideolojik formasyonunu saklayarak Elazığ Çocuklarını etkileyebilmek, Elazığlıyı istismar edebilmek için kılıktan kılığa girmekten çekinmeyeceğini defaten ispat etmiştir.

 

“PARTİMİZ AÇISINDAN BİR KAYIP DEĞİL, BÜYÜK BİR KAZANÇTIR”

Hiçbir şekilde bizim olmayı başaramamış, nimet yerine külfeti gördüğü yerde kaçmayı tercih edenlerin; Akpartili Beyhan Belediyesinin vicdan sahibi hiç kimsenin onaylayamayacağı bir biçimde, MHP’ye oy vermiş İş-Kur’dan gelme personeli işten çıkarmasını bahane ederek partimizin ve davamızın ezeli ve ebedi karşısında duracak olan bir zihniyetin temsilcisi olan başka bir partiye transfer olabilmeyi kendilerine yedirebilmeleri, partimiz açısından bir kayıp değil, büyük bir kazançtır.

Bu hususta sözlerimizi toparlamak gerekirse ahlaki ve vicdani olarak, istismarı merkeze alan siyasi bir çizgi izleyen bu milletvekiline, bugün atını oynattığı bu zemini yaratan ve tribüne oynayacağı argümanları eline verenler utansın diyoruz.

 

“BİR VİCDAN MUHASEBESİ YAPMALARINI TAVSİYE EDERİZ”

İttifak zemini içerisinde birlikte siyaset yapmanın ötesinde Devletin sıkıntıya girdiği zor zamanlarda silah arkadaşlığı hukuku tesis ettiğimiz ve şu an dahi İstanbul’da terör örgütlerinin aleni desteğini aldığını bildiğimiz bir şahsın karşısında durma adına, işimizden, ekmeğimizden ve ailemizden fedakarlık ederek birlikte mücadele verdiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisinde Milletvekili/Belediye Başkanı/Teşkilat Başkanı olarak görev almış arkadaşlarımızın, bu istismar zemininin yaratılması noktasındaki kendi paylarını, şapkayı önlerine koyarak düşünmelerini ve derinlemesine bir vicdan muhasebesi yapmalarını tavsiye ederiz.

İnsanlığın, tavır ve şuur insanı olmanın, mücadele hukukunun gereğinin de bu olduğunu ifade etmekte bir beis görmüyoruz.

 

“YÜZÜNDEKİ MASKEYİ DÜŞÜRMEKTEN İMTİNA ETMEYECEĞİMİZ YENİ BİR ZEMİNE GİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ”

Son olarak bahse konu bu kirli manevranın organizatörü pozisyonunda bulunan ve şehrin siyaset ve bürokrasisi üzerinde bir toz tanesi kadar etkisi olmadığı halde siyasette geçirdiği uzun seneler sonucunda halkı istismar etmenin ve kendi kendini pazarlamanın profesörü haline dönüşmüş olan bu CHP Milletvekili bilsin ki, daha düne kadar kendisinin binlerce Elazığlının yüzüne baka baka yapmaktan utanmadığı bizimse bir Elazığlı olarak dile getirmeye haya ettiğimiz her türlü istismar ve atraksiyonunda yüzündeki maskeyi düşürmekten imtina etmeyeceğimiz yeni bir zemine girmiş bulunmaktayız.

 

“GEREĞİNİN ARTIK BİZLER TARAFINDAN YAPILACAĞININ BİLİNMESİNİ İSTERİZ”

Akpartili siyasetçilerin kapalı kapılar ardında yaptığı ve birçoğunu haklı bulduğumuz eleştirileri, Akpartililer dile getirsin veya ‘aman bize bulaşmasın’ diye dile getirmekten imtina etsin, birini bile atlamadan gereğinin artık bizler tarafından yapılacağının bilinmesini isteriz.

Şehrin, neredeyse yüzlerce yıllık mücadele sonucunda oluşmuş, Devlet/Millet Hissiyatı hususunda Türkiye’ye ve Türk Dünyasına örnek durumundaki konumunu ve ayarlarını bozmakla vazifeli bu şahsiyet; attığı reklama yönelik her adımda, temelsiz/tabansız, reel gerçeklikten uzak sarfettiği her kelâm ve yalanda bizleri karşısında bulacaktır.

13 Haziran 2019 tarihi itibariyle bazı şahsiyetlerin Elazığ’daki ikiyüzlü ve deyim yerindeyse ‘gündüz külahlı, gece silahlı’ siyaset devri bitmiştir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur..”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hüsnü
Hüsnü - 5 yıl Önce

Bu şahıslar AK Partiye geçmiş olsaydı bu tepkiyi verirmiydi merak ediyorum. Kullanılan üslup hoş değil,

Cemal
Cemal @Hüsnü - 5 yıl Önce

Beyhan,Palu ve Baskilde MHP liler Belediye den yakınıyor ama Semih Yalçın dan çıt yok, Beyhan tepki gösterip ayrılınca Semih Yalçın ses vermiş

mesut
mesut - 5 yıl Önce

Cürmün kadar yer yakarsın Işıkver.

Başkan Suçlu Sizsisiniz
Başkan Suçlu Sizsisiniz - 5 yıl Önce

Onları listeye alan siz cığılayan yine siz. Ahmet i Mehmet i suçlamayın. Siyaset bu adam istediği partiye geçer. Hatayı parti olarak önce kendinizde arayın.

Türker
Türker - 5 yıl Önce

Andımız tekrar okutulsun meclis önergesi AKP HDP RED MHP ÇEKİMSER. T.C. ibaresinin geri gelmesi meclis önergesi: AKP HDP RED MHP ÇEKİMSER. Şehit ailelerine ev verilmesi meclis önergesi: AKP MHP RED. Birisi bunları sayın ışıkvere hatırlatsın.dehşetle izliyormuş haspam.hadi ordan sende! sen önce mensubu olduğun partinin yıllarca akpye neler söyledikten sonra nasıl olurda akpnin ortağı olduğunu dehşetle izle! zilletmiş hadi ordan sen de.

Erdem
Erdem @Türker - 5 yıl Önce

Akpnin çözüm süreci zamanında akpye söylediklerinizi daha sonra tüm söylediklerinize rağmen gidip akp ile ortak oluşunuzu "dehşetle" izliyoruz bizde Işıkver. açık ve net söylüyorum mhpnin bu ülkeye şimdiye kadar hiçbir faydası olmamıştır. mhpnin milliyetçilikle alakası yoktur.2002de akpyi başa getirdi daha sonra hep akpye çalıştı başkanlığıda akpye verdi.tank palet fabrikası satıldı sesi çıkmadı. T.C. ibaresi kaldırıldı sesi çıkmadı.bir sürü örnek var böyle.kendinden olmayanı ötekileştir,sana oy vermeyeni terörist ilan et,toplumun yarısından fazlasını kutuplaştır,tehdit savur..kalkmış milliyetçilikten bahsediyorlar.Sizin milliyetçiliğiniz ancak yaşlı başlı kadının Meral Akşenerin evine 100 kişiyle gecenin bir yarısı dayanmaktır.sizin milliyetçiliğiniz işte böyle tehditkar konuşmaktır.ne milliyetçiliği? milliyetçilik size mi kaldı? siz kim milliyetçilik kim.mhpye oy vererek iyi birşey yaptığını düşünen vatandaşlar Işıkverin açıklamalarını okusunlar..

Türker
Türker @Türker - 5 yıl Önce

daha bir sürü meclis önergesi var böyle reddedilen.bide Sayın Ekrem İmamoğlu içinde "CHP/İP/PKK/FETÖ/TİKKO/DHKP-C İttifakının İstanbul Adayı ikiyüzlü şahsiyet gibi" tabirini kullannış.. buna ancak gülünür başka birşey yapılmaz.

Gakko
Gakko - 5 yıl Önce

Gündüz külahlı gece silahlı siyaset devri Bahçeli ve ortağının varlığı sürdükçe sürecektir sayın başkan. Ama kılıf hazır tabi ... Beka Sorunu... korkmayın ülkemizde siyasiler dışında kimsenin beka sorunu yoktur ki onlar da zaten baki değildir Allah tan başka...

Cezmi
Cezmi - 5 yıl Önce

Bu açıklamalar çok yakışıksız Zillet nedir ayıp değilmi?

Mithat
Mithat - 5 yıl Önce

Ağzından çıkanı kulağı duymamış, sadece CHP yi değil İYİ Partiyi de hedef almış

hahahaha
hahahaha - 5 yıl Önce

komik.


SIRADAKİ HABER

banner137