24 Haziran seçimleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ’daki bütün oyların yeniden sayılması için Yüksek Seçim Kuruluna itirazda bulunmuştu.

Dün yapılan toplantıda Yüksek Seçim Kurulu Milliyetçi Hareket Partisinin itirazını reddetmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver itirazın reddedilmesini üzerine açıklamalarda bulundu.

“HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENAB-I ALLAH’TAN NİYAZ EDERİM”

Başkan Işıkver açıklamasında, “Yüksek Seçim Kurulu tarafından yaptığımız itirazın reddedilmesi neticesinde 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinin sonucu kesinleşmiş oldu. ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben’ prensibini şiar edinmiş olan Ülkücü Hareketin bir neferi olarak, kesinleşen sonuçların, Türk Milleti ve Dini Mubini İslamın Son Kalesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim”diye kaydetti.

“TEŞKİLATIMIZIN TARİHE GEÇEN FEDAKARLIKLARI SEBEBİYLE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDERİM”

Seçim kampanya sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Başkan Semih Işıkver, “Yaklaşık 2 ay süren seçim kampanyası boyunca; evinde evladını, ocağında yemeğini bırakarak yardıma koşan ablalarımız, bacılarımız başta olmak üzere, dünyalık sorumluluklarını bir kenara bırakıp bir an olsun yanımızdan ayrılmadan yükümüze omuz veren İl, İlçe, Ocak, Sendika, Bağlı ve Yan Kuruluşların Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine şahsım ve camiam adına teşekkür eder, tarihe geçen fedakarlıkları sebebiyle şükranlarımı arz ederim. Resmi görev ve sorumlulukları olmadığı halde memleketin hemen hemen her caddesinde, her sokağında birer ülkü sancağı gibi dalgalanan, haklarımızı savunmaya, değerlerimizi, davamızı ve Elazığ için yapacaklarımızı anlatmaya gayret eden dava arkadaşlarımıza, gönül dostlarımıza yürekten teşekkür eder, karşılıksız koşulsuz samimiyetleri dolayısıyla minnet ve şükranlarımı arz ederim”dedi.

“HEVESLERİNİ KURSAĞINDA BIRAKMASI YÜREKLERİMİZE SU SERPMİŞTİR”

Seçim sonuçlarının Milliyetçi Hareket Partisini yıkmak isteyenlerin heveslerini kursağında bıraktığını belirten Işıkver, “Kamuoyunun malumu üzere yaklaşık 3 yıldır devam eden MHP’yi bölme, parçalama, küçültme operasyonlarının hiçbir işe yaramadığı, aksine her sıkıntılı süreçten daha da güçlenerek çıkıldığının bir kez daha ortaya konulması adına bu seçim sonuçlarının, hem Elazığ hem de Türkiye Genelinde bazılarının heveslerini kursağında bırakması yüreklerimize su serpmiştir”ifadelerinde bulundu.

“ARTIK VAKİT, BİZLER İÇİN MUHASEBE VE MUHAKEME VAKTİDİR”

Ne olursa olsun Türkiye’nin MHP’siz olmayacağını vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, “Bir kez daha anlaşılmıştır ki; Dört bir koldan saldırı alsa da, Türkiye’de MHP’siz bir Devlet düşünülemez, Elazığ’da ise, MHP bitmez, bitirilemez. Artık vakit, bizler için muhasebe ve muhakeme vaktidir. Karşı karşıya kaldığımız bu sonucun sebeplerinin araştırılması ve gereğinin yapılması hususunda üzerimize düşen ne ise, yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İl Başkanı olarak şahsımdan başlamak üzere Teşkilatımızın bütün birimleri, gerekli özeleştiriyi ve bu özeleştirinin gereğini yapacaktır. Önümüzde yeni bir seçim var. MHP Teşkilat Birimleri hedeflenen neticeye ilerlerken, gücümüzü sabote edenlerle, yükümüze omuz vermek yerine, yükümüze yük olanlar hakkında da, gerekli tahkikatın yapılacağı noktasında, dava ve yol arkadaşlarımız yüreklerini ferah tutsunlar. Hani Üstâd diyor ya; Cenazemde olmasın çelengim, top arabam, Tabutumu taşısın, dört tam inanmış adam. Milliyetçi Hareket Partisi; Allah’a koşulsuz iman etmiş, davasına her türlü bedeli ödeme pahasına sadakatle bağlı, samimi/ihlaslı tunç yürekli inanmış adamlarla hedefe yürümeye devam edecektir. İlelebet. Yaşasın Devleti Ebedi Müddet Ülkümüz.. Türk Devleti/Türk Milleti Var Olsun” dedi.