Milliyetçi hareket partisi il başkanı Semih Işıkver ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilimiz çok amaçlı spor salonunda çalışmalarını devam ettiren Boksörleri ve antrenörleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

IŞIKVER: GENÇ KARDEŞLERİMİN DE HEYECANINI PAYLAŞMA ADINA BUGÜN YÖNETİMİMLE BERABER BURADAYIM

Salonda Boks antrenörleri Atalay Şenbakar ve Abdulkadir Koçak tarafından karşılanan MHP heyeti adına değerlendirmelerde buluna İl Başkanı Semih Işıkver, “Çok önemli bir spor. Daha önceden boks sporunda çok iyi dereceler elde etmiş Elazığlı hemşehrilerimiz var. Atalay Şenbakar Hoca bizim için çok kıymetli. Yine Kadir Koçak hocamız daha önce Akdeniz Olimpiyatları Şampiyonu olmuş, Avrupa şampiyonluğu var, dünya üçüncülüğü var. Bizim de çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bir Elazığ’da olması gereken bütün hasetleri, karakterine nakış nakış işlemiş her şeyine kefil olduğumuz, inandığımız, güvendiğimiz ve bokstaki yeteneğini, bilgisini de Elazığ’daki gençlere nakşedeceğine inandığımız yine bu salonda çok önemli şampiyonlar çıkaracaklarına inandığımız iki kıymetli hocamız Elazığ boksunun ve Elazığ’ın çok kıymetli iki tane değeri. Onlarla beraber olmanın aynı zamanda buradaki genç kardeşlerimizin buradaki gözlerindeki ışığı görmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum, güveniyorum ki Elazığ tabi ki boksta çok önemli bir yerde, daha da ileri bir noktaya gidebilmesi adına burada da farklı bir anlayışla farklı bir grubun yetişmesi babında çok önemli hizmetler ortaya koyacaklarına, sunacaklarına da inancım tam. Bu itibarla ben onları yanında olduğumuzu bilmeleri adına Milliyetçi ülkücü hareketin tam manasıyla onlara destek verdiğini gösterme adına yine buradaki genç kardeşlerimin de heyecanını paylaşma adına bugün yönetimimle beraber buradayım” ifadelerini kullandı.

İlimiz eski milli boksörlerinden, Boks antrenörü Atalay Şenbakar ve Abdulkadir Koçak da ziyaretlerinden dolayı MHP il başkanı Semih Işıkver ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Milli boksör Zelal Şengür de Boks’taki hedefini açıklarken, ziyaretin kendilerini daha da motive ettiğini belirtti.

MHP il başkanı Semih Işıkver ve beraberindeki heyet, daha sonra yapılan antrenmanı izleyerek, bilgi alırken, günün anısına da hatıra fotoğrafı çektirdiler.