MHP İl Başkanı Işıkver’den Galibiyet Primi Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, Çarşamba günü Kastamonuspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor’a prim dopingi… Başkan Işıkver, bordo beyazlı takımın maçtan galip ayrılması halinde prim vereceğini açıkladı.

MHP İl Başkanı Işıkver’den Galibiyet Primi Sözü

Elazığspor’un haftaiçi deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor mücadelesi öncesinde MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’den galibiyet primi sözü geldi.

IŞIKVER: SEN ÇOK YAŞA ELAZIĞSPOR’UM

Başkan Işıkver sosyal medya hesabından yağtığı paylaşımda, “Şehrimizin marka değeri Elazığspor’umuzun rakibi mahiyetindeki Kastamonuspor ile deplasmanda yapacağı maçta kötü gidişata son vereceğine inanıyor, şehir olarak yıllar boyunca başarıları ile bizi sevindiren Şanlı Armamız Elazığspor’umuzun bu kötü günlerinde şehrimizin bütün erklerinin sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Bu itibarla takımımıza bu deplasmandan galibiyet alması halinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak galibiyet primi vereceğimizi, takımımızın başarısı için duacı olduğumuzu beyân ediyoruz. Sen Çok Yaşa Elazığspor’um..” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

Sizin zaten iktidar veya muhalefet olma gibi bir iddianız yok. Boşuna yorulma

agah
agah - 3 yıl Önce

BU HAVALARDA ADLİYEYE GİDİP GELİNMEZ.

SIRADAKİ HABER

banner137