Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 14 Mayıs seçimleri çalışmaları kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya MKYK üyesi Alper Erdem, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, MHP İl Başkanı Yunus Bal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Elazığ Milletvekili adayları Semih Işıkver, Oğuzhan Demir, Hakan Kuzu, Yunus Genç, Fatma Sevinç Oğuzhan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve sendika başkanları katıldı.

MHP Elazığ Milletvekili adayları tek tek seçim iletişim merkezinde bulunanlara hitap ederek birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını, hiç durmayacaklarını ve Elazığ’a hizmet yolunda meclise olabildiğince fazla sayıda vekil göndereceklerini açıkladılar.

MHP ELAZIĞ’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAK

MHP camiasında küskünlük, kırgınlık olmadığını ve olmayacağını ifade eden adaylar Elazığ’da MHP’nin birinci parti olabilmesi için tüm güçleriyle çalışacaklarını ve Milliyetçiliğin kalesi olan Elazığ’ın MHP’yi birinci parti yapacağına inandıklarını dile getirdiler.

IŞIKVER: ÖYLE BİR ÇIKACAĞIZ Kİ HERKESİN GÖZÜ KAMAŞACAK

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “Bir aradayız, güçlüyüz, donanımlıyız, bizleri ayırmaya içimize tefrika sokmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bize kurulan bozkurt tuzaklarına Vallahi düşmeyeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz ile sandıktan öyle bir çıkacağız ki herkesin gözü kamaşacak Elazığ’ın önü açılacak” ifadelerini kullandı.

MHP İL YÖNETİMİNDEN BİRLİK ÇAĞRISI

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Belediye Meclis üyesi aynı zamanda camianın kanaat önderi olan Behçet Susmaz, İl Genel Meclis üyesi Osman Dilek, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Türk Eğitim – Sen eski Şube Başkanı Talat Efe, MHP Elazığ İl Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Demirel ve çok sayıda il-ilçe yöneticisi söz hakkı alarak birlik ve beraberlik açıklaması yaptı.

Toplantı daha sonra yapılan dualar eşliğinde son buldu.

Elazığ Valiliği Açıkladı Operasyon Başlatıldı! Elazığ Valiliği Açıkladı Operasyon Başlatıldı!