MHP Kadın Kolları Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Medya Grubumuzu ziyaret etti. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan başkan Oğuzhan, “Gurur Duyduk” dedi.

MHP Kadın Kolları Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan ve yönetim kurulu üyeleri, Medya Grubumuzu ziyaret etti.

Medya Grubumuzun birimlerini tek tek gezen ve www.elazigsonhaber.com internet sitesi Muhabiri Kevser Öz’den bilgiler alan Oğuzhan ve yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından ağırlandı.

“GERÇEKTEN GURUR DUYDUK”

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan, “Gerçekten gurur duyduk televizyonunuzu gezerken muhteşem olmuş. Tabii eski küçük yerinizi pek görmemiştim ama programlarda izliyorduk. Elazığ’ımız için çok güzel bir yer olmuş. Rabbim hayırlara vesile etsin. Güzel işleri yapmayı size nasip etsin inşallah. Kadının güçlenmesini istiyoruz. Güçlü kadın güçlü Türkiye diyoruz. O yüzden de kadınlarla olan bütün aktivitelerde biz olacağız. Projelerimiz var. Kadınlar günü var, öğretmenler günü var tabii burada yapacağımız şeyler var. Sevgi evlerinde kalan çocuklar için bazı düşüncelerimiz var. Oradaki hanımlar için bazı projelerimiz var. Ve bunların zamanı geldiği zaman beraber yapacağız inşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137