Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Kadın Kolları Yönetimi; Geçmişten günümüze bir kültür köprüsü olmuş, yaşamları boyunca çocuklarına, torunlarına, içinde yaşadığı topluma, ülkesine ve dünyaya hizmet etmiş yaşlılarımızın 1 Ekim yaşlılar gününü unutmadı, Gazi Huzur evindeki büyüklerimizi ziyaret etti.

"HER GÜN GELMEMİZ GEREKEN BİR YER"

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan, “Her gün gelmemiz gereken bir yer. Bugün bunu bir kez daha anladım. Aslında sık sık ziyaret etmemiz gereken bir yermiş bunu gerçekten bugün anladım. Tabi ki bu yaşlılarımız böyle hep yaşlı olmadılar bunlar bizlere çok şey öğrettiler, biz bunlardan çok faydalandık, sıkıntılarımızı giderdiler ama maalesef işte sonumuz herhalde burası hepimizin. Allah o günümüze yardım etsin” dedi.

"ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN"

Yaşlıların bakımlarının çok iyi olduğunu söyleyen Sevinç, “Allah devletimize de zeval vermesin. Bence çok güzel bir bakım içerisindeler. Yataklar ışıl ışıl tertemiz, ikramları güzel, huzurları rahatları yerinde. Ama yine de sıcak bir aile ortamı her zaman daha güzeldir. Rabbim yaşlılarımızı elden ayağa düşürmesin. Onlara sağlık versin. Günleri kutlu olsun” ifadelerini kullandı.