MHP Kadın Kolları, Ruh Sağlığı Hastanesini Ziyaret Etti

MHP Kadın Kolları, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü nedeniyle, ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesini ziyaret etti.

MHP Kadın Kolları, Ruh Sağlığı Hastanesini Ziyaret Etti

10 Ekim dünya ruh sağlığı günü nedeniyle, MHP Kadın Kolları, toplumda ruh sağlığına karşı olan önyargıyı kırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bölgeye hizmet veren Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti.

Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Şüheda Kaya tarafından karşılanan MHP Kadın Kolları hastaneyi de gezerek, bilgi aldılar.

KAYA: TOPLUMUMUZUN DA BİLİNÇLENMESİ LAZIM

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Şüheda Kaya, “Maalesef insanlarımız hastalıklar hakkında çok ön yargıya sahip. Bu vesile ile, sizin de vesilenizle bunlara da bir açıklama getirelim. Dünya Ruh Sağlığı gününde bunu açıklamak bunu açıklamak maalesef yetmiyor. Bunun daha fazla söylenmesi lazım. Kişilerin ön yargıyla yardım aramamaları lazım. Herhangi bir sorunlarında mutlaka yardım talep etmeleri lazım. Bizim maalesef damgalanan hasta grubumuz var. Bunlarda toplumda çok ön yargıyla karşılanıyor. Tedavilerini de maalesef aksatan bir durum oluyor. Bunlar içinde diğer hastalıklardan aslında hiçbir farkının olmadığı bilinmelidir. Örneğin mide rahatsızlığı, başka bir sorunu varsa direk doktorla iletişim içinde kalabiliyorsa bizim rahatsızlıklar da böyle. Mutlaka hekimle iletişim içinde olup tedaviye başvurması lazım. Geciktiğinde çok daha fazla sorunlarla gelebiliyorlar. Bunu maalesef 10 Ekim’de açıklamak da yetmiyor, her gün biz hastalarımıza anlatıyoruz ama toplumumuzun da bilinçlenmesi lazım” ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN: ÇOK GÜZEL YERLER YAPILMIŞ

MHP Kadın kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan’da, “İnsanların, ruh sağlığı bozuk olan çocuklarımız, büyüklerimiz, bu arkadaşlarımızın çekinmeden buralara gelmesini vurgulamak için buradayız. Nasıl ki bizim başımız, midemiz ağrıdığında doktora gidiyorsak; bence ruhsal bir sıkıntımız olduğu zamanda hiç çekinmeden buralara gelmemiz gerekiyor. Çünkü yardım almadan bu hastalıklar ileride çok daha büyük şeylere sebep olabiliyor. Ruhsal bozukluğu olan bir insan ne iyi bir eş olabilir, ne iyi bir anne baba olabilir, ne iyi bir amir olabilir, ne de işinde başarılı olur. Ben bütün insanlardan eğer ruhsal bir problemimiz var ise başımız ağrıdığı zaman hastaneye nasıl gidiyorsak, buraya da gelip yardım almanızı öneriyorum. Hastanemizi dolaştık, çocuklarımız için, büyüklerimiz için çok güzel yerler yapılmış, çok güzel  aktiviteleri olan, ille de çocukların olduğu yer çok ilgilimizi çekti. çocuklarımızda bir sıkıntı var ise lütfen gelelim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 5 yıl Önce

MHP, bir kadının evini gecenin bir yarısında 200 kişi ile basan ve o kadını tehdit edenlerin partisiydi, değil mi? Bunu yapan insanların mensubu olduğu partinin kadın kollarının olması çok acayip.

Vırreler
Vırreler - 5 yıl Önce

Ziyaretine gittikleri kendilerinden daha da akıllı!!!

Metin
Metin - 5 yıl Önce

Mustafa isimli yorumcu kadında kadınlığını bilsin!! Öyle kapı kenarında durup eyyt gelin lan erkekseniz gelin demek sence medeni bir bayana yakışıyor mu? Ben yakıştıramadım yakıştıranlar utansın...

ilker
ilker @Metin - 5 yıl Önce

Metin dünya görüşüne hayran kaldım..Geçen günde elazığspor teknik direktörüne küfür eden metin misin sen ? eğer oysan o yorumla bu yorumunu birlestirince harika bir insan oldugunu anlayabiiliyoruz.tebrikler

taner
taner @Metin - 5 yıl Önce

metin taraftarı oldugun partiyi savunayım derken sacmalamissin.bahsettigin kadın,kadin basina 200 tane magandaya erkeklik dersi vermis sen kalkmis kadin medeni degil diyorsun.su yapilan zorbaligi magandaligi gormuyorsun su yaptigin yoruma bak.hey Allahim

Taha
Taha - 5 yıl Önce

Metin isimli yorumcu git hava oksijen al.Siyaseti insanlığa tercih etmişsiniz

SIRADAKİ HABER

banner137