MHP Milletvekili Adayı Hakan Kuzu’nun Seçim İletişim Merkezi Açıldı

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Hakan Kuzu’nun Seçim İletişim Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi’nde partililerin katılımı ile açıldı.

MHP Milletvekili Adayı Hakan Kuzu’nun Seçim İletişim Merkezi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Hakan Kuzu’nun Seçim İletişim Merkezi açıldı.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde açılan seçim iletişim merkezinin açılışına MHP Elazığ milletvekili adayları, Semih Işıkver, Hakan Kuzu, Yunus Genç, Fatma Sevinç Oğuzhan, MHP İl Başkanı Yunus Bal ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, Milliyetçi hareket partisi olarak Elazığ’da 1. Parti olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bal, “Biz bu milletin bu devletin payidar kalabileceği Cumhur İttifakının 5-0 yapmasıyla bu şehirde başarıyı elde edeceğiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Elazığ’da 1. Parti olacağız” dedi.

MHP Elazığ milletvekili adayı Yunus Genç, Abdullahpaşa Mahalle sakinlerinden destek istedi.

Genç, “Abdullahpaşa zor zamanları yaşayarak hep birlikte atlatmış, 2020 yılında evler taşınırken kamyonun yanına giden Hakan Kuzu’yla devam etmiş yetmemiş Semih Işıkver ile şehre sahip çıkmış, şehrini yeniden kurmak için insanlar 300 oyla kaybettiği vakit bırakın memleketi ülkeyi terk ederler. Oğuzhan Demir ile gelmiş 300 oyla kaybettikten sonra bırakmayıp davasına sahip çıkmış bu kutlu neferin sizlerin Yunusu olarak hepinizi selamlıyorum. Bu memleketin öz çocukları sermayelerini de burada kazandılar, işlerini de burada yaptılar, şehir yıkılırken de buradaydılar, dava için de buradaydılar. Abdullahpaşalılar bizlere sahip çıkın birinci parti olarak bizleri gönderin” diye kaydetti.

MHP Elazığ milletvekili adayı Fatma Sevinç Oğuzhan da, 5 0 yaparak Elazığ’dan milletvekili çıkma konusunda partililerine güvendiğini söyledi.     

Oğuzhan, “Ben inanıyorum 5. Sırayım ama bu topluluk beni de gönderecek varlığınız daim olsun. Sağolun var olun.” İfadelerini kullandı.

Sahada seçim çalışmalarını sürdüklerini belirten MHP 1. Sıra Elazığ milletvekili adayı Semih Işıkver, milletvekili adayı Hakan Kuzu’nun siyasi birikimine güvendiğini ifade etti.

Işıkver, “Hakikaten bu şehirde son 50 yıldaki siyaset profilini değiştirecek bir çok özelliğiyle benden çok üstün olduğuna inandığım bu kardeşimi önce rabbime sonra sizler emanet etmenin gururunu yaşıyorum. Buraya gelirken burası benim için en güvendiğim yerlerden birisi olduğu için geldim. Buraya 24 Haziran 2018 seçimlerinde geldiğimizde 25 yıllık arkadaşlarıma sordum ne durumdayız diye burası kaledir diye. Başkan dedi 500 600 oy alırız ama son yerel seçimde 1. Parti olduk. Abdullahpaşa’dan beklentim şudur, ben burada 1. Parti olmayı kabul etmiyorum, en az %51 oy istiyorum sizden. Bu şehirde hiçbir partinin 5-0 yapamayacağı bir realitedir. Ne biz ne AK Parti nede diğerleri, diğerlerine Allah nasip etmesin zaten. Ama biz bu şehirde 1. Parti oluruz, kesin oluruz” dedi.

Elazığ’ın sorunlarını ve taleplerini her daim gündeme taşıma sözü veren MHP milletvekili adayı Hakan Kuzu, siyasette projeleri ile yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Kuzu, “Bizim il başkanımızın ve bize verilen talimat doğrultusunda 1. Yaptığımız şey Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini sağlamak. 2. Hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’ni Elazığ’da 1. Parti yapabilmek. Rabbim seçilmemi kısmet ederse kendim, etmezse üst sıralarda olanlara sizin her sorununuzu iletmekte, çözülmesinde elimden geleni yapmakta söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137