MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, MHP İl başkanı Yunus Bal ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Raif Arslan, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.

IŞIKVER: SİVRİCE’MİZDE BUGÜN BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ DAHA KURMA FIRSATIMIZ OLDU

Ziyaret esnasında konuşma yapan MHP Elazığ Milletvekili Adayı Işıkver; “Bugün Sivricedeyiz, arkamızda Hazar dağı ve yine ardımızda desteğini sonuna kadar hissettiğimiz Sivrice’li hemşehirilerimiz ve her daim yaptığı çalışmalarla iftihar ettiğimiz Sivrice Belediye Başkanımız ve yine yaptığı çalışmalarla il genel meclis üyeliği nasıl yapılır, neredeyse bunun tarifini yapan kıymetli İl Genel Meclis Üyem Raif Arslan, İlçe Başkanımız, İl Başkanımız ve yine Sivrice de bize refakat eden İrfan Arpacık kardeşimizle beraber ciddi izler bıraktığımız, ciddi hukuklar geliştirdiğimiz çok kutlu mücadeleler verdiğimiz ve gelişmesi için gerçekten çok ciddi emek verdiğimiz ve bundan sonrası için ciddi misyon üstlendiğimize inandığımız Sivrice’mizde bugün bir gönül köprüsü daha kurma fırsatımız oldu” dedi.

IŞIKVER: HER ŞEY SİVRİCE İÇİN, HER ŞEY ELAZIĞ İÇİN İNANDIK ADANDIK VE BAŞARACAĞIZ

“Sivrice bir kez daha bizi bağrına bastı. Ben burada bir kez daha Sivrice'nin bütün problemleriyle hemhal olacağımıza Milliyetçi Ülkücü Hareketin Milletvekili Adayları adına yine teşkilatımız ve il başkanımız adına da bundan sonra ki süreçte bundan önce yapmaya muhtevi olamadığımız hizmetleri de TBMM meclisinde güçlü bir temsiliyetle MHP'yi temsil edecek olan Milletvekillerimizle Sivrice'ye her türlü hizmetin gelmesi için gecemizi gündüzümüze katmaya, Sivrice için emek vermeye, Sivrice için fedakârlık yapmaya söz verdiğimizi bir kez daha Sivricelilerle paylaşmak üzere buradaydık. Sayın Başkanımıza, değerli İl Genel Meclis Üyemize, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma ve özellikle Sivrice halkına bizi her geldiğimizde bağrına basan, bugün bir kez daha kardeşliğin kitabını yazan, bugün bir kez daha aile olmanın, bir ülkü de birleşmenin, bir ideal de birleşmenin, bir bölgeyi ve bir ilçeyi kalkındırma uğrunda birleşmenin yine bir kez daha tarifini yapan çok kıymetli Sivricelilere de canı gönülden yürekten teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

GÜNDOĞAN: SİVRİCELİLER OLARAK DESTEKLERİMİZ ARKASINDADIR

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ise yaptığı açıklama da; “İnşallah 14 Mayıs'tan sonra vekillerimizle birlikte biz bu ilçemizi kalkındırmaya güçlendirmeye devam edeceğiz ve Sivrice kendi gelişimi için bir nevi kendisi için bunu başaracaktır. Değerli Milletvekili Adayıma ve Eski İl Başkanıma, ilçemizi ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerini burada görmekten memnuniyet duyuyorum. Hiç bir dönemde bizi yalnız bırakmadı bundan sonra da yalnız bırakmayacağından da eminim, biz de her daim yanında olacağız, Sivriceliler olarak desteklerimiz arkasındadır, “İnşallah daha güzel Sivrice, daha güçlü bir Elazığ için hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

BAL: SİVRİCE'Yİ HAK ETTİĞİ YERE KADAR GETİRECEĞİZ

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ise konuşmasında; “Hizmet için biz bu yola çıktık, Sivrice halkı rahat olsun, Sivrice'yi hak ettiği yere kadar getireceğiz, vekilimiz de sonuna kadar Sivrice'nin haklarını savunacaktır," ifadelerini kullandı.

Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı? Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı?

ARSLAN: BİZ DE 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE ZAFERE ULAŞACAĞIZ

MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Raif Arslan ,"2019 yerel seçimlerinde bizim kadar canla başla savaştınız ve bizi zafere ulaştırdınız. Biz de 14 Mayıs Seçimlerinde zafere ulaşacağız hep beraber” ifadelerine yer verdi.