MHP Milletvekili Adayı Işıkver, "Bir Oy Cumhurbaşkanımıza Bir Oy MHP’ye"

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında Palu, Beyhan, Kovancılar Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde temaslarda bulundu.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver, "Bir Oy Cumhurbaşkanımıza Bir Oy MHP’ye"

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Şehir merkezindeki temaslarının yanı sıra ilçeleri de boş geçmeyen Işıkver, Palu, Beyhan, Kovancılar Arıcak ve Alacakaya ilçelerini ziyaret ederek halkla buluştu.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, ilçelerde ki vatandaş ve esnaflarla buluşarak, “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da partimiz MHP’ye istiyoruz” dedi.

Gittiği her ilçede ayrı bir ilgiyle karşılaşarak halkın kendine göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Işıkver, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak Esnaf, kahvehane ve vatandaşlarla bir araya geldiği her platformda, “Bu seçim sadece sıradan bir seçim değil. Bu seçim, ülkenin yarınlarını ve hepimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim” diye konuştu.

IŞIKVER: LİDERLERİMİZİN YOLUNDA VE EMRİNDEYİZ

14 Mayıs seçimlerinin kader seçimleri olduğunu dile getiren Işıkver; “il ve ilçelerimizde halkımızı, esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve partililerimizi ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakına neden destek verdiğini neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz.  Liderlerimizin sergilediği kardeşlik hukukunu bizlerde İlimizde gerçekleştirerek daha da güçleniyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 19:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137