Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Milletvekili Adayı Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında galericiler sitesi, doğu garajı ve Elazığ otogarını ziyaret ederek burada işletme sahipleri ve yöneticilerle bir araya geldi.
Elazığ ekonomi ve iç ticareti için çok önemli olarak gördükleri bu mekanların sorunlarını bildiğini ve iş dünyasının da taleplerine vakıf olduğunu dile getiren Işıkver, 14 Mayıs sonrası 23 hedefle TBMM çatısı altında şehrin sosyokültürel ve ekonomik gelişimine etki edecek ve ilin gelecek 100 yılını şekillendirecek, ilimizi bölgenin çekim merkezi haline getirecek bu projeleri Elazığ'a kazandırmaya kararlı olduklarını ifade ederek iş dünyasının desteklerini talep etti.
Işıkver daha sonra Şavak-Der’i ziyaret ederek Dernek Başkanı Naim Doğan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.