MHP Milletvekili Adayı Işıkver, Köy Muhtarlarının Sıkıntılarını Dinledi

Seçim kampanyasını il, ilçe ve köy merkezli olarak devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver Kuzova Bölgesi köy muhtarları ve halkıyla buluştu.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver, Köy Muhtarlarının Sıkıntılarını Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Seçim kampanyasını il, ilçe ve köy merkezli olarak devam ettirdi.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver seçim çalışmaları kapsamında Kuzova Bölgesi’ne bağlı Köylerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Muhtarları dinledikten sonra konuşan MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver, muhtarların sahipsiz kaldığını belirterek, sulama projelerindeki sıkıntılara değindi.

IŞIKVER: KÖY MUHTARLARI SAHİPSİZ DEĞİLDİR MERKEZ KÖYLERİMİZ NET BİR ŞEKİLDE SAHİPSİZDİR

MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver: ben buradaki problemi çok iyi müşahede ettiğimi düşünüyorum. Ben tek kelimeyle ifade ederek merkez köy muhtarları sahipsiz değildir merkez köylerimiz net bir şekilde sahipsizdir. Elazığ’da bu bölgede bir milletvekili olmadığı için bu bölgeyi temsil edecek il genel meclis üyesi olmadığı için belediye meclis üyesi olmadığı için maalesef sesiniz yetkili mercilere erişmiyor. Zaten Kuzova sulama projesi Uluova sulama projesi bakı su olan yerlere de gittik suyun gelmesi bir dert gelmemesi ikinci dert” dedi.

Işıkver, siyaset kurumunun görevini yapmamasından dolayı tarlaların yandığını kaydetti.

IŞIKVER: VEKİL OLURSAK NE YAPARIZLARDAN DEĞİL ARTIK 15 MAYIS’TAN İTİBAREN NELER YAPACAĞIZ ONLARI KONUŞMANIN VAKTİ GELDİ

MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver: Rabbim sana su vermiş sen suyu beş metre getiremiyorsun. Cip’te su var kendi cazibesiyle kapalı sistem akacak getirmiyorsun. Siyaset kurumu olarak sen benim için hiçbir şey yapmıyorsun önüme düşmüyorsun yani burada siyaset kurumunun aciziyetinden siyaset kurumunun görevini yapamayışından ötürü bizim bu tarlalarımız yanıyorsa herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor. 14 Mayıs’tan sonra yeni bir dönemin başlayacağı yeni bir sürece giriyoruz. Artık vekil olursak ne yaparızlardan değil artık 15 Mayıs’tan itibaren neler yapacağız onları konuşmanın vakti geldi. 23 madde hazır” ifadelerini kullandı.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi. Işıkver daha sonra alışveriş merkezinde esnaf ziyareti yaptı ardından da Şavak Der’i ziyaret ederek, Başkan Naim Doğan ve üyelerinden sıkıntılarını dinledi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 19:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137