Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Semih Işıkver ve Fatma Sevinç Oğuzhan, partisini kadın üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda kadın seçmenlerine seslenen MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Türkiye’nin çok kritik bir seçimin eşiğinde olduğunu söyledi.

Işıkver, Elazığ üzerinde oynanan oyunların farkında olunması gerektiğini belirterek, kadınlardan destek istedi.

MHP İl Başkanı Yunus Bal da, Kadın Kolları İl Başkanlığına Burcu Tuncer’in getirildiğini belirterek, başarılar diledi.

“BU KAVGADA SİZLERLE BERABERİM DİYENLER, BİZE DESTEK VERMELİ”

Işıkver açıklamasında  “Türk milletinin menfaatlerini koruyacağım diyenler, çocuklarımın geleceğini koruyacağım ve onlara daha güçlü, daha münevver, daha İzzet ve şerefle dolu bir gelecek inşa etmek için bende bu kavgada sizlerle beraberim diyenler, bize destek vermeli ve bizlerle birlikte hareket etmelidir ”dedi.

“ÜLKEMİZİN BEKASI, ŞEHRİMİZİN BEKASI VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN HEPİNİZİ DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM”

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Işıkver konuşmasının devamında; “Hiç birimiz  tehlikenin farkında değiliz . Yarın bu sokaklarda, Türk’ün bayramı diye bildiğimiz Nevruz' u zılgıt çala çala, bölücü sloganlar ata ata kutlamasınlar diye, yarın bu şehir de gettoları oluşturmasınlar diye, kurtarılmış bölgeler oluşturulmasın diye, çocuklarınız geçerken evde salavat getirip onları beklemeyin diye biz bu mücadeleye girdik. Ülkemizin bekası, şehrimizin bekası ve çocuklarımızın geleceği için hepinizi destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardında katılım sağlayan kadınlar MHP’ye destek verecekleri büyük bir alkışla beyan ettiler.

MHP Milletvekili Adayı Fatma sevinç Oğuzhan ise, kadın kolları başkanı Tuncer’e başarılar dileyerek, seçimlerin önemine değindi.

MHP Kadın "Aile Çocuk Engelli Politikaları" İl Başkanlığına getirilen Burcu Tuncer, Oğuzhan’dan devraldığı görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi. 

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek