Elazığ’a 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için partisine destek istemeye gelen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elazığ İl Teşkilatı ile ziyaretlerde bulundu.

Elazığ’a gelen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Avukatlar ve Türk Hukuk Enstitüsü üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Erdem daha sonra Sivrice İlçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

AVUKATLAR VE TÜRK HUKUK ENSTİTÜSÜ ZİYARETİ

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ziyaretine Avukat Nihan Köseli tarafından düzenlenen ve Avukatlar ve Türk Hukuk Enstitüsü üyelerinin yer aldığı yemeğe katılarak başladı.

Arzu Erdem’e MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Bilal Çoban ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

IŞIKVER: 31 MART MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNE HIZLA YAKLAŞMAKTAYIZ

Selamlama konuşmasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “31 Mart mahalli idareler seçimine hızla yaklaşmaktayız. Bu vesile ile bugünde hukuk camiasıyla bir araya gelmeyi düşündük. Kıymetli kardeşimiz çok güzel bir etkinlik organize etmiş. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOBAN: ALLAH ÜLKEMİZE, ŞEHRİMİZE HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban ise, “Seçim sürecini hep beraber takip ediyoruz. Allah ülkemize, şehrimize hayırlı kılsın inşallah. Tabi ki bu süreci en yakından takip eden hukuk camiası olduğunu düşünüyorum. Bu seçim sürecinde şehrimizin kaygılarını hep beraber yaşamış ve hep birlikte 31 Mart’ı bekleyerek 1 Nisan sabahında daha doğru bir Elazığ’a uyanacak mıyız? ona bakacak mıyız inşallah” şeklinde konuştu.

ERDEM: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN ŞAHLANIŞI SİZİNLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞECEKTİR

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de, “Biliyorum ki sizler de meslek hayatınızda bir sürü sıkıntıyla karşı karşıya geliyorsunuz. Müdahaleleri yapılıyor olabilir. Ve biliyorum i Avukatlık mesleğinin belkide temel unsuru yargının bağımsız olması, hukukçunun da özgür olması. Yani özgür iradesiyle herhangi bir baskı altında kalmadan kararını hakikatten vicdanıyla bilgisi arasıyla karar vermek suretiyle doğru yönde karar verip ardından da herhangi bir yaptırımla karşılaşmayacağını bilmesi büyük bir rahatlık. Burada önemli olan şu; hakikatten eli, vicdanı, merhameti, feraseti, mesleki bilgisi, bu anlamda donanımlarıyla bütünleşip Elazığ bu anlamda da sancağı mutlaka taşıyacaktır. Çok iyi bir adalet sistemine doğru sizlerin de bizlere çok katkı sağlayacağınızı düşünüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da bize düşen bir çalışma Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerekiyorsa bunu da mutlaka yapma noktasında taahhüdüm olsun. Cumhur İttifakının önemini hepimiz biliyoruz. Başımızın üzerine Cumhur İttifakını aldık ama Elazığ’da biz ortak aday çıkarmadık. Kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz. Kendi adaylarımızla seçime giderken de her yerde iddialıyız. Ben mükemmel bir sonuç alacağımızı, sancağa üç hilal sancağını birçok yere dikeceğimizden de emin olarak bunu sizlere söylüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin şahlanışı sizinle birlikte gerçekleşecektir” dedi.

SİVRİCE İLÇESİ SKM ZİYARETİ

Daha sonra MHP İstanbul Milletvekili Elazığ ziyaretinde son olarak Sivrice İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

IŞIKVER: BU KARARLILIK OLDUKÇA VALLAHİ DAĞLARI DEVİRİRSİNİZ

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Hazarbaba’nın yiğitleri, Sivrice’nin yiğitleri bir kez daha bizi on muara karşıladınız Allah hepinizden razı olsun. Duydum ki biz yokken kara propaganda yapmışlar. Turgay Başkan ‘bunu yapamaz, şunu yapamaz’ demişler kim var bunların arkasında demişler. İşte arkamızda İstanbul Milletvekili ablamız canımız, ciğerimiz, Devlet Bey’in göz bebeği Arzu Erdem var. Sivrice’nin çocukları oy verecekler burada, diğerleri kime oy verirler ben bilmiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizde bu iman, bu inanç bu kararlılık oldukça Vallahi dağları devirirsiniz” ifadelerine yer verdi.

GÜNDOĞAN: SİVRİCE BÖLGENİN EN GÜZEL İLÇESİDİR

MHP Sivrice Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan da, “Bu kısa zamanda bize de zaman ayırıp ilçemize teşrifleri için Sayın Vekilime çok çok teşekkür ediyorum. Sivrice bölgenin en güzel ilçesidir. Fakat Sivrice ilçelikten çıkmış köy haline gelmiş. İşsizliğimiz çok fazla” diye kaydetti.

ERDEM: ELAZIĞ’A ÜÇ HİLAL SANCAĞININ NASIL DİKİLECEĞİNİ HER YERDE HEYECANLA GÖRDÜM EVVEL ALLAH

Sivricelilere seslenen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de, “Asaletiyle, duruşuyla her yerde herkes tarafından, Sivrice tarafından hakikatten bilinen, sevilen ve bütün bu projelerin üstesinden gelebilecek tek insan kimdir burada? Turgay Gündoğan. Hepinizi önce Devlet Bey’imizin selamlarıyla selamlayayım. Saygılarını, sevgilerini iletti. Elazığ deyince bir durdu. Ne dedi biliyor musunuz? ‘Elazığ tamam mı?’ dedi. Efendim dedim Elazığ tamam değil Elazığ dahil tulum her şey tamam. Bütün ilçeler tamam. Ben dün gece geldim. Bugün mutlaka Sivrice’ye gitmemiz gerekiyor dediler. Hatta İl Başkanım dedi ki ‘abla çok yoruldun’ ben dedim ki bana yorgunluk olmaz. Ben Sivrice’yi görmeden İstanbul’a dönersem bu gece uyuyamam. Elazığ’ın gezdiğim her yerinde Elazığ’a üç hilal sancağının nasıl dikileceğini her yerde heyecanla gördüm evvel Allah” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Milletvekili Erdem Elazığ’daki ziyaretlerini sonlandırarak Elazığ’dan ayrıldı.

HABER: SITKI TAŞEL