Elazığ’da ilk seçim koordinasyon merkezini Mustafapaşa Mahallesinde açan MHP’nin, açılış programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

ÇOBAN: ALLAH’IM BANA HAYIRLISIYSA NASİP ET DİYEREK BUGÜNLERE GELDİM

2014 yerel seçimlerinden bu yana hiç durmadan çalıştığını söylen

Elazığ MHP Belediye Başkan Adayı Bilal Çoban, “Allah’tan hep şanlı bir zafer istedim. Allah ol deyince olduracağını hayırlısıyla bana nasip edeceğine ve dualarımda da Allah’ım bana hayırlısıysa nasip et diyerek bugünlere geldim. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan adaylık müracaatımla birlikte aday adaylığı süreci sonunda partimizin teveccühü sonunda karşınıza getirildim. Yanımızda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı karşımda siz Elazığlılar. Allah eğer bize bu yolu açmışsa önümüzde bir ufuk var, bir gelecek var. Bu şehre çok hakimiz. Bu şehrin her sokağına, her mahallesine çok hakimiz. Bu şehrin her problemi noktasına hakim, her noktasına verilecek bir cevabımız, her problemine üretilmiş bir projemiz var. Milliyeti Hareket Partisi’nin 2014 yılındaki aday adayı olarak bu sorumluluğu üzerimize aldığımız o günden beri gece uyumadım, gündüz oturmadım. Geçmiş dönemde bana oy vermiş dolan 56 Bin insanın bütün sorumluluğun üzerimde taşıdım. Geçen bir televizyon programında dediler ki; en büyük projen ne olacak? Bende dedim ki; 56 Bin kişi bana güvendi, bana oy verdi ben başarılı olamadım kabul ediyorum’ fakat ‘ o günden beri yatmadım. ‘Elim kırılaydı Bilal Hoca’ya niye oy verdim’ demesinler diye gece gündüz gözlerinin önünde oldum. Sürekli çalıştım. Akademik hayatımda bugüne kadar getirmiş olduğum o yoğun dönemi şehre yansıtma çalıştım. Projeler üreterek; bir adım fazla atarak sizlere bu gönül borcumu ödemeye çalıştım. Dedim ki; en büyük projem şu olacak; Allah nasip eder, Allah bize Elazığ Belediye Başkanlığını verirse; Bilal Hoca’ya niye oy verdim demeyeceksiniz. En büyük projem budur dedim” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: RABBİM AÇACAK OLDUĞUMUZ İLETİŞİM MERKEZİ’Nİ HAYIRLARA VESİLE ETSİN

MHP İl Başkanı Semih Işıkver ise, “31 Mart 2019 çoraklaşmış, çatlamış toprağın su ile buluşacağı tarihtir. Allah’ın izniyle İl Başkanlığımızın, benim şahsımın önderliğinde son adama kadar, sahadaki son kişiye kadar Milliyetçi Hareket’in göz bebeği, Ülkücü Hareketin göz bebeği, Prof. Dr. Bilal Çoban’ı, Elazığ Belediye Başkanı yapmak üzere bu kutlu yolculuğa çıktık. Elazığ’ın her sokağında, her caddesinde izi olan, hangi kaldırım taşı nerede bozuktur bilen, hepinizin evine defaten misafir olmuş Prof. Dr Bilal Çoban’ı önce Rabbim’e, sonra sizlere emanet ediyorum. Rabbim açacak olduğumuz İletişim Merkezi’ni hayırlara vesile etsin. Nice hizmetleri burada beraber yaparız inşallah” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı dualarla yapıldı.