1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle MHP Elazığ İl Teşkilatı Gazi Huzurevinde kalan yaşlılara yönelik farklı bir program organize etti.

MHP İl Teşkilatı yaşlıların gününü huzurevinde kutlamak yerine Harput’a götürdü.

Harput’ta düzenlenen akşam yemeğinde MHP Teşkilatı yaşlıları ağırlayarak mutlu bir akşam geçirmelerine vesile oldular.

IŞIKVER: TECRÜBELERİN AKTARILMASI NOKTASINDA HAZİNELER

Programla ilgili açıklama yapan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Her insan beşikten mezara kadar ilgiye, sevgiye, saygıya muhtaçtır. Bu anlamda bizim vicdanı mirasımızda inançlarımızın gereği olarak ta yaşlılarımızı bir yük olarak görmek yerine onların hoşnutluklarından hoşnut olmak, onların bir hayır duası ile mutlu olmak gibi inanç ve kültürel mirasımız var. Bu hem bizim dinimizin gereği hem de Türk milletinin töresi gereği. Yaşlılarımız bir yük olmanın dışında bizler için özellikle bizim gibi kültürel, vicdani ve dini miraslarına sahip çıkan milletler için bir geçmişten geleceğe gönül rehberi olması yanı sıra hem de dünyadaki bütün milletlerin olduğu gibi Türk milletinin de geleceğine ışık tutma adına geçmişteki tecrübelerin aktarılması noktasında hazine konumundalar” dedi.

IŞIKVER: ONLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREBİLMENİN HUZURU YAŞIYORUZ

Başkan Işıkver, “Biz yaşlılarımızı çok seviyoruz. Müslüman bir Türk milleti olarak yaşlılarımız bizler için çok kıymetlidir. Bu vesile ile bugün Gazi Huzurevinde kalan yaşlılarımızı Yaşlılar Haftası dolayısıyla her yıl yaptığımız gibi gidip kurumda ziyaret etmek yerine yemeğe alalım dedik ve çok güzel bir etkinlik oldu. Onlarla bir arada olmanın, onların yüzünü biran olsun güldürebilmenin huzuru yaşıyoruz. Ben bu vesile ile özellikle bu yaşlılarımızın bu bilgi hazinelerimizin, geleceğe dair pusula ve rehber görevine gören her biri önemli bir değere noktasındaki büyüklerimizin buraya kadar gelmesine izin veren başta sayın valimiz ve ilgili yetkililerine, personele çok çok teşekkür ederim” açıklamalarında bulundu.

SEVİNÇ: ÇOK DUYGU YÜKLÜ BİR AKŞAM

MHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan, yaşlılarla birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Biz her yıl yaşlılarımızı gidip kurumda ziyaret ediyorduk. Ama bu yıl farklı bir şey yapalım istedik. İstediğimize de ulaştık sanırım. Onlarla bir arada yemek yemek çok mutluluk vericiydi. Onların gözündeki mutluluğu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İyi ki böyle bir şey yaptık. Bir anne kız gibi bir baba kız gibi, baba oğul gibi sohbet ediyoruz ve gerçekten çok mutluyuz. Müsaade ettikleri için sayın valimize ve diğer bütün kurumlara teşekkür ederiz. Böyle bir şeye izin verdikleri için. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak bütün yaşlılarımızın gününü kutluyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Onlar bizim geleceğimizde örnek alacağımız insanlar. Gerçekten çok duygu yüklü bir akşam. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.