Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türk İslam davasına gönül verenlere ulaşın, gönül bağlarını resmiyete dökelim” talimatıyla Elazığ MHP Teşkilatı tarafından üyelik standı açıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan stant ile partiye üye olmak isteyen vatandaşlara üyelik işlemleri ile birlikte parti rozeti takılıyor.

“ELAZIĞ BU KONUDA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEKTİR”

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Elazığlılara selamını ileterek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin isminin geçtiği her yerde coşku olur. Maşallah bugünde ciddi bir şekilde ciddi bir kalabalıkla buradayız. Standımıza davet açıklamasını geç yapmamıza rağmen herkes burada. Hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye’yi yönetenlere yön tayin eden, 350 milyon tane Türk’ün sesine kulak kabarttığı sözüzf her coğrafyada para eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 1 hafta önce bizlere bir talimatı oldu. Gidin Elazığ’a; Türk-İslam davasına gönül vermiş, ömrümü bu yola vakfetmiş Elazığlılara ulaşın, gelin gönül bağlarını resmiyete dökelim, üyelik işlemlerini başlatın diye bir talimatları oldu. Biz de ona istinaden bugün 15 Temmuz Demokrasi meydanında üyelik stantlarımızı açmış bulunuyoruz. Ben bu vesile ile buradan bütün Elazığlılara sesleniyorum; Sayın Genel Başkanımız bu hususta özellikle hasetten Elazığlılara selamımı iletin dediler. Bizler burada Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugünden Kasım ayının sonuna kadar üyelik çalışmaları dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi meydanında ve Öğretmenevi meydanının önündeki alanda üyelik çalışmalarına devam edeceğiz. Bütün Elazığ’ı bekliyoruz. Elazığ bu konuda her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti gösterecektir. Bizler buradayız, Elazığlıları da bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE YAYIN HAYATINA BAŞLADI”

1 ay önce yayın hayatına başlayan Türkgün gazetesini de kamuoyuna tanıtan Başkan Işıkver, “Üyelik çalışmalarının yanında Türkgün Gazetesi, yaklaşık 1 ay önce yayın hayatına başlayan ve Türkiye’de her bölgede çok ciddi ilgi gören Türkgün Gazetesinin de abonelik işlemlerini, Türkgün Elazığ İl Temsilcisi Selçuk Perdeci kardeşimiz vasıtasıyla Postahane meydanından yaptırabilirsiniz” dedi.