MHP, Vali Fahribey Caddesi'nde SKM Açtı

MHP İl Başkanlığı tarafından Vali Fahribey Caddesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

MHP, Vali Fahribey Caddesi'nde SKM Açtı

Seçim çalışmaları kapsamında MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından Vali Fahri Bey Caddesi’nde seçim koordinasyon merkezi açıldı.

Açılışa MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP’den aday olan ilçe ve belde belediye başkan adayları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

IŞIKVER: ELAZIĞ’I GERİ ALMAYA GELİYORUZ

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, zaferin meşalesinin yakıldığını belirterek, milletin gönlüne taht kurmaya geldiklerini söyleyerek, “Biz geliyoruz, biz. Biz geliyoruz. Peki, biz nereye geliyoruz? Sizlere aş olmaya geliyoruz, iş olmaya geliyoruz. Biz nereye geliyoruz? Sizlere umut olmaya, ışık olmaya geliyoruz. Elhamdülillah bir arada, yürek yüreğeyiz.  Burada bir zaferin meşalesini yakmaya geldiniz, şeref verdiniz. Biz sizlere huzur olmaya mutluluk olmaya geliyoruz. Biz sizlerin kalbine taht olmaya geliyoruz Allah’ın izniyle. Ezilene güç olmaya geliyoruz, çaresize çare olmaya geliyoruz. Adaletsizliklere karşı Zülfikar olmaya geliyoruz Allah’ın izniyle. Sizin olanı yeniden size vermeye, emaneti ehline teslim etmeye geliyoruz Allah’ın izniyle. Zalime korku salmaya geliyoruz Allah’ın izniyle. Akbabaya kartal, çakala bozkurt olmaya geliyoruz Allah’ın izniyle. Elazığ’ı şaha kaldırmaya, Elazığ’ı yeniden ayağa kaldırmaya, emaneti teslim almaya, Elazığ’ı geri almaya geliyoruz. Allah’ın izniyle” dedi.

ÇOBAN: BU YOLUN BİN YIL DAHA SÜRECEĞİNİ BİLİYORUZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, şehrin ve ülkenin geleceği adına bin yıldır mücadele ettiklerini belirterek, “Bin yıllık bir yoldan geldik. Tam bin yıldır bu ülkenin bekası, bu ülkenin varlığı, bu ülkenin birliği ve bu ülkenin dirliği için mücadele eden tam bin yıllık bir yoldan geldik. Biz burada bir katreyiz. Bugün ben, bugün Semih Işıkver, yarın sizler buralarda olacaksınız. Bugün fırsat Semih başkanla ve bende. Bir anız. Bu yolun bin yıl daha süreceğini biliyoruz. Bin yıldan geldik, bin yıla gideceğiz bu inançla, hep bu temelle çalıştık” diye kaydetti.

ÇOBAN: BİZ BU ŞEHRE BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ

Bilal Çoban, “10 yıl bize kapısını açmayanlar, bugün evini açtılar ama çok zor durumdalar. O 100 oyun var diyenler, 300 oyum var diyenlerin evlerinde 3 tane, 2 tane eşya yok. Çok zor durumdalar. Çünkü birileri gelmiş almış, almış, onlarda vermişler vermişler ama gün gelmiş demişler ki cumhurbaşkanına verdik, gerekirse cumhurbaşkanına bir daha vereceğiz ama belediyede size oy moy yok. Araları bozuk, çekilecekler, Bilal hocayı rektör yapacaklar, şunu yapacaklar. Biz bu şehre belediye başkanı olacağız. Hiç öyle kıvranmak yok” ifadelerini kulandı.

Konuşmaların ardından Vali Fahribey Caddesi’ndeki Seçim koordinasyon merkezi açılarak, MHP’nin merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylıları, vatandaşları selamladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137