Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları “Minik Eller Üşümesin” Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Kadın kolları üyelerinin ilk durağı Gazi Anaokulu oldu. Önce miniklerle bir araya gelinip, sohbetler edildi.Ardından minikler kendilerini bu soğuk kış günlerinde koruyacak giysilerle giydirildi.

Gazi Anaokulu Okul Müdürü Önder Kurnuz, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

OĞUZHAN: KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEKTİR

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan ise, projenin önemine değindi. Oğuzhan, “Minik eller üşümesin kampanyasını yaklaşık 20 gün önce başlatmıştık bu kampanyanın ilk adımını atmış bulunmaktayız. Soğuklar münasebetiyle çocuklarımıza yardım edip giydirmek istedik sağolsun müdür beyinde ilgi ve alakalarından dolayı sizlere de geldiğiniz için teşekkür ederim. Kampanyamız devam edecektir” dedi.

 

İL BAŞKANI IŞIKVER DE KATILDI

Heyetin bir diğer durağı ise Baskil ilçesi oldu. Mustafa Bilbay İlkokulu ziyaretine, MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik etti.

IŞIKVER: KATKIDA BULUNMAK İÇİN ONLARLA BİR ARADA OLACAĞIZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, programlarının diğer ilçelerde de devam edeceğini belirterek, bu kampanyaya verilen destek geleceğe dönük umutlarımızın da artmasına vesile oluyor” dedi.  

Başkan Işıkver, “Yarında Madende Kovancılar’da ve Keban’da muhtelif ilçelerde yine bu şekilde yavrularımızla bir araya gelerek onların karne sevincine mutluluğuna katkıda bulunmak için onlarla bir arada olacağız. Bu vesileyle ben bu hayra vesile olan bu hayrın bir parçası olan tüm herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum hakikatten bu kampanyanın ciddi şekilde destek bulması geleceğe dönük umutlarımızın artmasına vesile olmaktadır. Olanın olmayana destek vereceği ve bu dayanışmanın tüm topluma yayılacağı bir ortamın oluşmasına da katkı sunuldu ben bu güzel ortamın oluşmasına destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Mustafa Bilbay İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Baş’ta, MHP İl teşkilatına ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Kadın Kollarına okulumuza yapmış oldukları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz saygılarımızı sunuyoruz” dedi.