MHP Elazığ İl Teşkilatı her bayramın ikinci gününde olduğu gibi bu bayramın da ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi.

Gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; İl Başkanı Semih Işıkver, Milletvekili Adayları, MHP ve Ülkü Ocakları yönetimi ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

IŞIKVER: BU SEÇİMDE ÇOK YOĞUN BİR TEVECCÜH VAR

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Yorucu bir tempoda geçen bir seçim kampanyasının bir nevi mola şeklinde ramazan bayramıyla bir bayram arası verilmesi hepimize iyi geldi. Bugüne kadar bütün bayram etkinliklerimizi partimizde yapmıştık ama bu seçimde çok yoğun bir teveccüh var. Bizde dışarıda daha geniş bir mekanda kucaklaşmak istedik. Partililerimizle bir araya geldik. Dünya üzerinde esaret altında zulüm gören bütün kardeşlerimize dünya üzerinde alemi İslam’a mensup bütün insanlığın bayramını kutluyorum. İnşallah mazlum kardeşlerimizin, feryadının duyulduğu bir bayram olur. Haçlı ve emperyalizm zulmünün sona erdiği bir bayram olur. Bu vesile ile Elazığ kamuoyunun da bayramını kutluyorum. Bayramlaşmamıza gelen, zahmet eden, coşkumuzu paylaşan bütün ülküdaşlarımıza ve hemşerilerimize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

DEMİR: ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, “İdrak ettiğimiz ramazan ayının sonunda Cenabı Allah’ın bize lütfu olan bayramın dün birinci gününü bugünde ikinci gününü idrak ettik. Her bayramın ikinci gününde partililerimizle yapmış olduğumuz bayramlaşmada partililerimizle bayramlaşıyoruz. Cenabi Allah ağız tadıyla huzurla dünyadaki tüm zulme uğramış insanların da af ve mağfiret edilmesini üzerindeki zulüm ve baskının kaldırılması niyazlarımızla inşallah tuttuğumuz oruçların yaptığımız ibadetlerin kabul edilmesini niyaz ederek, tüm islam aleminin ve Elazığlı hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Yarın da babalar günü buradan da tüm babalarımızın babalar gününü kutlayıp saygı ve muhabbetler sunuyorum” dedi.  

ŞAŞMAZ: KİMSEYİ İNCİTMEDİK

Tüm Müslüman aleminin ramazan bayramını tebrik eden MHP Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Fahir Şaşmaz, “Yaklaşık 40 gündür bir seçim çalışması içerisindeyiz. 40 günün 30 gününe ramazan ayı girdi. Ramazan ayı münasebetiyle aç susuz ve yorgun bir vaziyette sabahtan başlayıp akşama kadar seçim çalışmalarını yürüttük. Özellikle bizimle beraber hareket eden dava arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. Onlarda bizimle birlikte açlık ve yorgunluğa katlanarak bizimle hareket ettiler. Seçimle ilgili özellikle ramazanın adabına Elazığlılık ruhuna uygun şekilde kişilerle isimlerle polemiğe girmeden ilkeler üzerinden temiz siyaset üzerinden siyaset yapmaya çalıştık. İsimler üzerinden siyaset yapanlar oldu. Bizi incitmeye çalıştılar ama kimseyi incitmedik. Bu bizim Türklük töremizde olan bir davranış tarzıydı. Seçim güçlü bir şekilde MHP’yi getirdi. Elazığ insanı MHP’den en az 2 yada 3 vekil gönderme arzusunda” ifadelerini kullandı.

ÖZBEY: ALLAH YAPTIĞIMIZ İBADETLERİ KABUL ETSİN

MHP Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özbey ise “Çok şükür ramazanı sağlık içerisinde geçirdik. Bugünde partililerimizle bayramlaşmak için toplandık. Bu vesile ile hem partililerimizin hem Elazığ’daki vatandaşlarımızın ramazan bayramını kutluyorum. Ramazanın ülkemize ve gönül coğrafyamıza sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bayramlara ulaşırız. Çok şükür ramazan da seçim çalışmalarımızla birlikte ibadetlerimizi yapmaya çalıştık. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Tekrar ramazanlara ve bayramlara sağlık içerisinde erişmek dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi.

AKSAN: YARABBİ MAZLUM VE MAĞDURLARDAN YARDIMINI EKSİK ETME

MHP Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Mesut Aksan, “24 Haziran seçimlerinin sonuna doğru yaklaşırken, seçimden önce 11 ayın sultanı ramazan ayını birlikte idrak ettik. Bu vesile ile Cuma günü itibariyle bütün müminler ramazan bayramını birlikte yaşıyoruz ve idrak ediyoruz. Öncellikle ramazan bayramının tüm İslam aleminin, tüm Türk İslam dünyasına ve tüm İslam alemine hayır ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Zira dünyanın değişik yerlerinde dili meşrebi ve ırkı farklı dahi olsa çok acı ve üzüntü verici bir tablo olduğunu görüyoruz. Dünyanın değişik yerlerinde insanlar katlediliyor. Bombalar atılıp masumlar öldürülüyor. Böyle bir ortamda İslam dünyası ramazan bayramını yaşıyoruz. Yarabbi öncelikle Müslümanlar olmakla birlikte dünyanın neresinde bir Türk ve İslam ferdi yaşıyorsa ve mazlum ve mağdur olan dünyanın neresinde bir insan varsa yardımını onlardan eksik etme” dedi.

SELEN: 24 HAZİRAN İKİNCİ BAYRAMIMIZ OLACAK

MHP Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Sami Selen, “zorlu geçen otuz gün, ramazan dolayısıyla gerek seçim çalışmaları gerek orucun verdiği yorgunluğun sonunda rabbim güzel bir gün hediye etmiştir bize. Biz bunun adına bayram diyoruz. Bu zorlu sürecin ardından yaşadığımız bu mutlu günün tüm dava arkadaşlarıma Elazığlılara mutluluk getirmesini diliyorum. İnşallah bu bayramın akabinde hızlı bir seçim süreci yaşayacağımızı biliyoruz. Bunun sonucunda 24 haziran bizim diğer bir bayramımız olacaktır. Bu Türkiye’nin huzur ve güveninin teminatı olacak bir bayram olarak inanıyorum” ifadelerini kullandı.