Milliyetçi Hareket Partisi’nde kadın kollarında değişim yaşandı. Kadın Kolları Başkanı Sema Tunç’un görevini bırakmasının ardından yerinde Fatma Sevinç Oğuzhan getirildi

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, 24 Haziran erken seçimlerinde çok ciddi efor sarf ettiklerini ifade ederek, “24 Haziran erken genel seçimlerine çok ciddi bir efor sarf ederek hazırlanmıştık. Seçimin sonucu bizim açımızdan biraz dramatik olsa da sonuç itibariyle hepimiz aynı gemideyiz. Rabbim devlet için, millet için hayırlı olan ne ise onu nasip etsin dedik. Cumhur İttifakı Cumhur İktidarına dönüşecek demiştik; dönüştü. Türkiye Cumhuriyetinin ilerleyen yıllarda geleceğe dönüşünde Milliyetçi Hareket Partisi olarak vaat ettiğimiz gibi devletin denge ve denetleme mekanizmasının kontrolü noktasında üzerimize düşeni yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizim açımızdan dramatik bir sonuç olmuştu. Seçim sonrasında hepimiz şapkamızı önümüze koyar düşünürüz demiştik. Teşkilat Başkanlarımızla bayağı düşündük. En son benim için ve hepiniz için çok önemli birisi olan Kadın Kolları Başkanımız Sema Tunç Hanımefendiyle yaptığımız istişare sonucunda kendisinin teklifiyle; Başkanım biz yeni bir seçime gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YİNE BERABERİZ”

Işıkver, “Yeni bir seçim startına giriyoruz, yerel seçim startına gidiyoruz, bir kan değişikliği teşkilata iyi gelecektir diye düşünüyorum diye söylediler. Beraber ortak bir kanaate vardık, tamam dedik. Yine beraberiz dedik. Ki kendisi bizimle beraber olmaya devam edecek. Gerek bundan sonraki çeşitli sefalarında, gerekse kuracağımız istişare kurullarında kendisi bir büyük olarak bir abla olarak  bir dava arkadaşı olarak her daim bizim yanımızda olmaya devam edecek. Ben bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü benim için çok çok önemli bir yeri olan, üzerimde ciddi emekleri bulunan Sayın Hocama teşekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum kendisinin. Ayrıca var olan teşkilattır, baki olan teşkilattır. Teşkilat Başkanları değişir, bu bir bayrak yarışıdır. Kendisinden sonra da aynı görevi, Kadın Kolları Başkanlığı görevini yine hepimizin yakınen tanıdığı, hepimiz için çok önemli bir isim olan dava arkadaşımız yol arkadaşımız Fatma Sevinç Oğuzhan Hanımefendiye tevdi ettik” şeklinde konuştu.

“BEN İSTEYEREK VE BİLEREK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN AYRILIYORUM”

MHP Kadın Kolları Eski Başkanı Sema Tunç, “Bazılarınız eski, bazılarını yeni ama hepinizle çok güzel bir birliktelik yaşadık, ayrımcılığa gitmedik. Hele bu 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde de canla başla İl Yönetimimizle birlikte çok güzel işlere imza attığımıza inanıyorum ben. Hepinizden Allah razı olsun. Hiç birimizin bir beklentisi yoktu. Hiçbirimizin bir çıkar düşüncesi yoktu. Hepimiz isteyerek, severek bu partiye gönül verenler olarak elimizi taşın altına koyduk. Ama deke ki kaderde kısmette bu dramatik ‘son’lada karşılaştık. Her şeyde vardır bir hayır diyelim. İnşallah bundan sonra daha güzel günler bizi bekliyor olsun. Bizim için önemli olan Milliyetçi Hareket Partisi, bizim için önemli olan davamız. Bu davayı yükseltmek ve bu davamızı en yüksek mertebeye ulaştırmak. Ben isteyerek ve bilerek Kadın Kolları Başkanlığından ayrılıyorum. Bunu Başkanımızın kendisi de zaten dile getirdi” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ İNŞALLAH”

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan da, “İnşallah Rabbim hayırlara vesile eder. Elimizden gelen her şeyi yapacağız inşallah. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı da başkalarından devir almak bana onur verdi. Yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim” diye kaydetti.