MHP İl Başkanlığında, eğitim faaliyetleri kapsamında 2. İstişare toplantısı düzenlendi.

IŞIKVER: ÇOK GÜZEL BİR EĞİTİM DERSİNİ HEP BİRLİKTE İCRA EDECEĞİZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Bu gibi etkinliklerimiz tabi ki teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimiz ile koordinasyonu sağlama, yaptığımız görevlerimizin hem teknik alt yapısını öğrenme adına hem kanuni alt yapısını öğrenme adına bende bu aramızdaki uyumu daha üst noktaya çıkarma adına tabi ki çok faydalı toplantı olacaktır. Saygıdeğer hocamızın sosyal değişim bilgi ve algı toplumunda yerel yönetimlerin sosyal uyumu başlığı altında çok güzel bir eğitim dersini hep birlikte icra edeceğiz” dedi.

SUSMAZ: SORULARINIZ VARSA CEVAPLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

MHP Belediye Meclis Üyesi Hikmet Behçet Susmaz ise, “Bugün burada MHP İl Teşkilatında teşkilatımızın düzenlediği bu toplantıda belediyelerle ilgili, belediye meclisinin çalışmaları ile ilgili meclis üyesi arkadaşlarımızın ileride karşılaşacağı sıkıntılarla ilgili, meclis üyelerinin görev yetki ve sorumlulukları ile ilgili ve belediye meclisi çalışma yönetmeliği ile ilgili ve daha doğrusu belediye meclis üyelerimizin karşılaşacakları her türlü meselelerle ilgili sohbet topluluğu şeklinde bir toplantı yapmayı düşündük. Sorularınız varsa cevaplandırmayı düşünüyoruz. Onlara cevap vermeyi de düşünüyoruz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Faydalı olabilirsek ne mutlu bize” diye kaydetti.

SIRRI: BUNLARI İŞLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Fırat Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Sırrı Yılmaz, “Ben biraz daha günümüz dünyasında değişimin hızı, algı, bilgi toplumu nedir, bu çerçevede bizlere neler düşer, nasıl bir uyum sağlamamız gerekir, nasıl katkımız olabilir diye sohbet havası içinde bunları işlemeye çalışacağız” ifadelerine yer verdi.