Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, 8 Aralık tarihinde saat 14.00’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısında hazırlanıyor.

Aday tanıtım toplantısı öncesi İl Başkanı Semih Işıkver, Merkez İlçe Başkanı Onur Köse ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, teşkilatıyla bir araya geldi.

“31 MART 2019 SEÇİMLERİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Devletin bekası, milletin selameti açısından çok fazla önemsediğimiz, genel başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin Cumhur ittifakının ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminim pekişmesi adına çok önemli bulduğu ve Elazığ Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak Elazığ’ın 20 seçimi noktasında da mübarek davamızın kutsal sancağını belediye binalarına asma gibi bir hedef, bir ideal ortaya koyduğumuz 31 Mart 2019 seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz”dedi.

“HEPİNİZE YÜREKTEN, GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Toplantıda, teşkilatına hitap eden İl Başkanı Işıkver, toplantı hazırlıklarının devam ettiğini kaydederek, “Öncelikli olarak 31 Mart 2019’da uygulayacağımız stratejileri ve seçim planının konuşulacağı ve bunun yanı sıra 8 Aralık Cumartesi günü Yakup Kılıç Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Prof. Dr. Bilal Çoban’ın aday tanıtım toplantısıyla ilgili hazırlıklar yapmak üzere hep birlikte bir aradayız. Göstermiş olduğunuz yoğun katılım dolayısıyla hepinize yürekten, gönülden teşekkür ediyorum”ifadelerinde bulundu.