MHP’den 4 İsim Keban Belediye Bşk. Aday Adayı Oldu

2019 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Keban belediye başkan aday adaylığı için Sadık Kaya, Ahmet Turan, Özcan Faruk Tunç ve Murat Sevinç, İl Başkanlığına resmi müracaatta bulundu.

MHP’den 4 İsim Keban Belediye Bşk. Aday Adayı Oldu

31 Mart 2019 yılında yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Keban Belediye Başkan aday adaylığı için 4 isim il teşkilatına giderek, resmi başvurularını yaptılar. MHP Keban Belediye Başkan Aday adayları, Sadık Kaya, Ahmet Turan, Özcan Faruk Tunç, Murat Sevinç, dosyalarını Başkan Semih Işıkver’e teslim etti.

“İYİ Kİ SİZLERLE DAVA ARKADAŞIYIM”

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Bugün Keban’da 2 tane belediye başkan aday adayımızın açıklaması vardı, yarın için yine diğerleri için bir planlamamız vardı ama biz hep birlikte bir açıklama yapalım, birlik beraberliğimizi ortaya koyalım, hedefe giden yolda irademizi, kararlılığımızı bütün kamuoyuna el ele haykıralım dediler. Allah hepsinden razı olsun. Ben kendilerini sizlere tanıtmak istiyorum; Sadık Kaya Beyefendi, Ahmet Turan Özcan Beyefendi, Faruk Tunç Beyefendi ve Murat Sevinç Beyefendi. Göstermiş oldukları birlik beraberlik dosta güven, düşmana korku veriyor. Rabbim hepsinden razı olsun iyi ki sizlerle dava arkadaşıyım. Keban İlçe Başkanımızı da aday adaylarımızın şahsında kutluyorum. Rabbim hedefe giden yolda bizi mahcup ve mağlup eylemesin. Rabbim bize inanan kardeşlerimizin karşısında başımızı eğdirmesin” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, konuşmasının ardından Sadık Kaya, Ahmet Turan, Özcan Faruk Tunç, Murat Sevinç’e parti rozetlerini taktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan
Hakan - 5 yıl Önce

Allahın izniyle MHP adayımız Ahmet Turan abimizi kebana hizmet etmek için başkan yapacagız.

SIRADAKİ HABER

banner137