Milletvekili Aday Adayı Gülaç: Her Zaman Vatandaşlarla İç İçe Olacağım

2023 seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Avukat Cengiz Gülaç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gülaç, bu kapsamda oda başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Aday Adayı Gülaç: Her Zaman Vatandaşlarla İç İçe Olacağım

Avukat Cengiz Gülaç, 2023 yılı içerisinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olduğunu açıklamasının ardından seçim çalışmalarına start verdi.

Milletvekili Aday Adayı AV. Cengiz Gülaç İlk olarak, AK parti il teşkilatını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmalarına aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Gülaç, Sektör temsilcilerinin oda başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜLAÇ: HER ZAMAN VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLACAĞIM

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Aday Adayı av. Cengiz Gülaç, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Gülaç, “Geçtiğimiz hafta STK’lara, odaları ziyaretlerle birlikte özellikle halkla iç içe olmaya özen gösterdim. Ben buradan bütün oda başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, Elazığ halkına göstermiş oldukları ilgi ve lakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca dün teşkilatımıza yapmış olduğumuz ziyarette il başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım başkanımız başta olmak üzere merkez ilçe başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca halkla iç içe olmaya özen göstereceğim ben buradan son olarak bütün hemşehrilerimize yoğun ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137