AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Mehmet Karacadağ, Alacakaya, Maden, Sivrice ve Arıcak’tan kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarla seçim irtibat bürosunda bir araya geldi.

Bölgenin siyasi bir temsilciye ihtiyacı olduğunu ifade eden İş İnsanı Karacadağ, hemşerilerinden destek istedi.

KARACADAĞ: MÜCADELEYİ DAHA FAZLA VERMEMİZ GEREKİYOR

Aday Adayı Karacadağ, “Bugün burada 68 yılın özlemini dindirmek için yaklaşık 8 aydır çalışmamızın son virajına geldik. Bu son viraj da Allah nasip kısmet ederse sizlerden aldığımız güç ile yolumuza hiç hız kesmeden hiçbir şekilde geri adım atmadan devam ediyoruz. Bu süreçte sizlerin de desteği ile bölgemizin yıllardır kanayan yarasını kangren olmuş yarasını bu süreçte çözeceğiz. 8 aydır bütün bölgelerde yaptığımız çalışmalarda aldığımız seslerin sonucunu daha yüksek bir sesle çıkarmamız gerekiyor. Ben İstanbul’da yaşıyorum. İstanbul’dan buraya bizim çalışma yapmamızı istediler. Bölge ile alakalı olan sorunları bölgenin siyasi olarak bir temsilciliğe ihtiyaç olduğunu partiler kendi içerlerinde bu seçimin zor geçeceğini bildikleri için bizden böyle bir çalışma yapmamızı istediler. Biz çalışmamızı son raddesine getirdik. Bizim burada kangren olmuş bu yarayı güçlü bir şekilde güçlü bir ses ile kendimize seçilebilecek bir yerden aday gösterilmek için mücadeleyi daha fazla vermemiz gerekiyor” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, yolun sonunu görene kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

KARACADAĞ: TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYDUM

Karacadağ, “Çalışmayı yapıyoruz. Bazı büyüklerimize buna arz ettiğimiz zaman birileri koltuğundan birileri siyasi geleceğinden birileri oturduğu makamdan olurum korkusuyla geri adım atıyor. Ama şunu bilin ki kim durursa dursun kim geri adım atarsa atsan ben başladığım yolun sonunu görmeden bu mücadeleyi bırakmayacağım. Her fırsatta dile getiriyoruz bazen içimizde söylüyoruz. Biz bu çalışmada artımız olacak mı emin olun milletvekilliği çok sıkıntılı ve meşakkatli bir iş. Emek isteyen bir iş. Zaman kaybettirecek, maddi olarak geri getirebilecek, bütün noktalarda ailevi yönlerden ve sağlık yönünden de sizi geri atabilecek bir çalışmadır. Ama ben burada taşın altına elimi koydum. Yanımda olan arkadaşlarım gövdesini koydu. Ben bizim bölgeden de herkesin bu şekilde duyarlı olmasını istiyorum” diye kaydetti.

8 ay önce bu yola çıktıklarını belirten Karacadağ, Genel merkezin destekleri ile çalışmalara başladıklarını ifade etti.

KARACADAĞ: AK PARTİ SİYASİ TEMSİLCİLERİNİ YANIMIZDA GÖRECEĞİZ

Karacadağ, “Genel merkezin verdiği talimat doğrultusunda biz bu şekilde çalışmalara başladık. Ankara genel merkezde bütün bağlantılarımız var. Biz sadece Elazığ merkezinde çalışma yapmıyoruz. Ankara merkezinde de çalışma yapıyoruz. En üst düzeyde dostlarımız, arkadaşlarımızda sürekli yanımızdalar. Ama bu süreçte bugün yanımızda olamıyorlar çünkü aday adaylık başvurusu gerçekleşmedi. Bugün siyasi parti temsilcileri ben nasip olursa AK Parti Elazığ milletvekili aday adayı olacağım. Ben bu kimliğimi resmileştirdiğimden sonra bütün AK Parti siyasi temsilcilerini yanımızda göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda katılan iş insanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de Karacadağ’ı sonuna kadar desteklediklerini söyledi.