Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, Kadınlardan Oluşan Destek Ekibi Kurdu

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, seçim sürecindeki çalışmalarına destek olması amacıyla kadınlardan oluşan bir ekip kurdu.

Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, Kadınlardan Oluşan Destek Ekibi Kurdu

Seçim çalışmalarına uzun bir süredir devam eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, seçim sürecindeki çalışmalarına destek olması amacıyla seçim bürosunda çeşitli birimler kurdu.

Milletvekili aday adayı Karacadağ son olarak kadınlardan oluşan bir ekip kurdu.

KARACADAĞ: “KADIN KOLLARIMIZLA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Bir yıldır seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Karacadağ, Kurduğumuz kadın kollarıyla daha güçlü olacağız dedi. Karacadağ, “AK Parti siyasetinin bugüne kadar gelmiş geçmiş belki de hiçbir gün yapılmamış bu çalışmasını biz bir yıldır sahada çok mütevazı olmayan bir şekilde dile getirerek ismimizin altında dört aydır açtığımız ofisimizde bir yıldır da yaptığımız saha çalışmalarıyla daha güçlü bir şekilde daha güçlü bir sesle bütün meydanları inleterek herkese gösterdi. Siz Kadın Kollarımız olarak ismimizin altında açtığımız bu ofiste siz kadın kollarımızın çalışmalarıyla daha güçlü ve daha gür bir sesle kendi partimizin Sayın Cumhurbaşkanımızın çizgisinde hep birlikte yürümekten onur ve şeref duyacağız” dedi.

KARACADAĞ: “HİÇBİR ÇALINMADIK KAPI KALMASIN İSTİYORUZ”

Girilmedik gönül bırakmayacağız diyen Karacadağ, Türkiye’nin geleceği için çalışacaklarını söyledi. Karacadağ, “Son viraja girdiğimiz bu seçim sürecinde aday adaylık başvurusunda aynı güçlü bir sesle meydanları inletmenizi istiyorum bu süreçte oluşturduğumuz siz kadın kollarının sahada özellikle başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve şahsımıza ciddi bir şekilde çalışmasını istiyoruz. Hiçbir çalmadık kapınızı, sosyal medya hesaplarınızı ve gönüle girmediğiniz hiçbir kimsenin kalmasını istemiyoruz. Mücadelemiz belki yıllardır yapamadığımız başaramadığımız meydanlara indiğimiz her günün daha güçlü bir şekilde çıkması için çocuklarımızın geleceği için, vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın dünya yeryüzünde en üst seviyede bizimde yaşamımızın boyunca yükselmesi için elimizden ne varsa yapmamız gerekiyor. Bunu hem dinen hem de kendi coğrafyamızın içerisinde kendi ülkemizde gerçekten dünyada Türk olmak Türkiye’de de Elazığlı olmak bu bir ayrıcalıktır. Nasip olursa 5 yıl boyunca ilimize, bölgemize ve kendi çevremize son noktasına kadar güzel projelerle, güzel beklentilerle süsleyeceğiz inşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137