AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Selahattin Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında Keban, Ağın ve Baskil ilçeleriyle, Yurtbaşı ve Yazıkonak Beldelerini ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Selahattin Özsoy, 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerine ilişkin ziyaretleri kapsamında, Keban İlçe Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Bulut ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerine Ağın ilçesiyle devam eden Özsoy, AK Parti Ağın İlçe Başkanı Mehmet Ağın, Kadın Kolları Başkanı Gülay Öztürk ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı

Daha sonra Baskil ilçesine geçen Özsoy, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, AK Parti İlçe Başkanı Hüsni Kalkan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yücer, Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztekin ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Özsoy son olarak Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, AK Parti Yurtbaşı Belde Başkanı Ruhi Çevik, Kadın Kolları Başkanı Çicek Aydın; Yazıkonak Belediye Başkan Yardımcısı Hatif Çadırcı, AK Parti Yazıkonak Belde Başkanı Osman Temizkan, Kadın Kolları Başkanı Sevcan Soğanlı ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte Elazığ’ın tüm ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ettiğini ifade eden Özsoy, “Tüm teşkilatlarımızla canla başla gece gündüz demeden güç birliği içerisinde 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyoruz. Birileri ülke ve millet gerçeklerinden bihaber, kişisel hırslarını konuşmaya ve pazarlıklarına devam etsinler. AK Parti 21 yıldır olduğu gibi yine eser ve hizmetlerini konuşmaya, konuşturmaya devam edecektir. Ülkemizin AK Parti iktidarlarıyla nereden nereye geldiğini milletimiz şahittir. Ülkemizin her geçen büyümesini ve dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek ve 14 Mayıs’ta, bir kez daha istikrar diyecektir. Elazığ’ımız da en güçlü şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacak ve Türkiye Yüzyılı’na destek verecektir. 14 Mayıs’ta yine milletimiz kazanacak, yine Türkiye kazanacaktır.” dedi.