Geçtiğimiz gün CHP, milletvekili aday listesini açıklamasının ardından CHP Elazığ Milletvekili adayları da belli olmuştu.

Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı? Elazığ’da Bir Ayda Kaç Konut Satıldı?

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili aday listesinde 2. Sırada yer almasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Abdullah Akın, açıklamalarda bulundu.

AKIN: HERKESİN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIMI KENDİME BİR GÖREV SAYIYORUM, SÖZ VERİYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Akın, ayrım yapmaksızın herkesin milletvekili olacağını dile getirerek; “Millet ittifakının bir bileşeni olan Saadet Partisi adına, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden 2. Sıra milletvekili adayı olarak huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum. Yola birlikte çıkmış olduğum tüm milletvekili adaylarına Cenabı Hak’tan muvaffakiyetler diliyorum. İl Başkanlığım döneminde; 3 yıl boyunca Elâzığ’ın mahallelerini, köylerini, beldelerini, ilçelerini birçok defa gezerek sorunları yerinde gördük, dinledik, notlar aldık ve projeler ürettik. Bunları kamuoyu ile paylaştık. Kimsenin bir yanlışı ve bir ihmali konuşmaya cesaret edemediği konuları konuştuk, konuların üzerine giderek çözüm arayışlarında bulunduk ve çözdük. İnşallah yetki verdiğinizde bir milletvekilinin neler yapabileceğini, sınırları ne kadar zorlayacağını, ne kadar etkili olduğunu hep birlikte göreceğiz. Hiç bir ayrım gözetmeden, merkez ilçe dâhil, tüm ilçelerimizi yaygın bir kalkınma anlayışı ile kalkındırmak boynumun borcu olacaktır. Çocuk yaştaki evladımızdan kâmil yaştaki insanımıza kadar, hiç bir din, dil, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeksizin herkesin milletvekili olacağımı kendime bir görev sayıyorum, söz veriyorum” dedi.